default-image

Για μια «χρυσή» σελίδα η ΑΕΚ

Μπάσκετ
Για μια «χρυσή» σελίδα η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπροστά σε μία ακόμη πρόκληση βρίσκεται η ΑΕΚ... Έχοντας στο πλευρό της τον κόσμο της, η Ένωση μπαίνει στη μάχη του Final 4 του Basketball Champions League που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ, με στόχο να γράψει ιστορία, όπως το 1968, και να στεφθεί πρωταθλήτρια. Η αρχή θα πρέπει να γίνει απόψε (21:30, novasports1) στον ημιτελικό κόντρα στην ισπανική Μούρθια.

Καμία επιτυχία δεν έρχεται εύκολα, όμως η ΑΕΚ φέτος έχει... άστρο λαμπρό που την οδηγεί. Κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας νικώντας τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και τον Ολυμπιακό, προκρίθηκε στο Final 4 όταν όλοι την είχαν ξεγράψει, και τώρα καλείται να πιστοποιήσει ότι δίκαια ανήκει στις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης. Στο κατάμεστο “Νίκος Γκάλης” θα δώσει τη μάχη της έχοντας για μπροστάρη τον αρχηγό της, Ντούσαν Σάκοτα, ο οποίος παρά τον τραυματισμό του στη γάμπα θα “σφίξει τα δόντια” και θα αγωνιστεί, δίνοντας ένα έξτρα κίνητρο στους συμπαίκτες του.

Η αυλαία του Final 4 θα ανοίξει σήμερα στις 18:30 (novasports1) με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Λούντβιχσμπουργκ και τη Μονακό, από την οποία και θα προκύψει η πρώτη ομάδα που θα προκριθεί στον τελικό της Κυριακής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News