Τέλος η σεζόν για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Μπάσκετ
Τέλος η σεζόν για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Aποχαιρέτησε το όνειρό του να προκριθεί στα ημιτελικά των play offs της Ανατολής ο Γιάννης Αντετκούνμπο καθώς οι Μπακς ηττήθηκαν τα ξημερώματα από τους Σέλτικς με 112-96.

Στον… τελικό πρόκρισης οι Σέλτικς ήταν ανώτεροι και δίκαια πήραν το εισιτήριο πρόκρισης με 4 νίκες έναντι 3 των Μπακς. Στην επόμενη φάση θα συναντήσουν τους Σίξερς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα από την άμυνα των αντιπάλων του, φορτώθηκε νωρίς με φάουλ και ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας 22 πόντους (7/7 βολές, 6/13 δίποντα, 1/4 τρίποντα), 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και 4 λάθη σε 42 λεπτά συμμετοχής.

Για τους νικητές οι Τέρι Ροζίερ και Αλ Χόρφορντ είχαν από 26 πόντους και άλλους 20 πρόσθεσε ο Τζέισον Τέιτουμ.

Εμφανώς απογοητευμένος μετά τον αποκλεισμό ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε:

«Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, τα δώσαμε όλα αλλά δεν ήταν αρκετό. Νιώσαμε πως ήμασταν καλύτερη ομάδα, όμως δεν τα καταφέραμε. Έγινε μια καλή σειρά και θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι για το μέλλον. Κάναμε μια καλή χρονιά, βελτιωθήκαμε από πέρσι και πιστεύω πως στα playoffs παίξαμε δυνατά, προστατέψαμε την έδρα μας, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε εκτός. Θα μάθουμε από αυτή την εμπειρία και ελπίζω του χρόνου να κάνουμε μια καλύτερη προσπάθεια».

Αναφερόμενος στη δική του απόδοση είπε: «Πιστεύω πως ήμουν ο εαυτός μου, έκανα ό,τι μπορούσα. Δεν ξέρω τι περιμένατε από μένα, αλλά έδωσε και την ψυχή μου στο γήπεδο. Κάποιες φορές θα είναι αρκετό, άλλες όχι. Έτσι είναι το παιχνίδι. Όταν το καταλαβαίνεις αυτό γίνεσαι καλύτερος και πιο ώριμος παίκτης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News