Μπάσκετ

Πρόκριση στην επόμενη φάση για το 2ο ΓΕΛ Ηρακλείου

Ικανό να φτάσει στο Final Four του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος μπάσκετ έδειξε το 2ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου που σήμερα νίκησε και το ΓΕΛ Νάξου με 73- 70 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Η ομάδα του Ηρακλείου ήταν καλύτερη καθ΄ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, είχε το προβάδισμα στο σκορ και ακόμη και όταν το Λύκειο της Νάξου πλησίασε στο καλάθι, έδειξε την απαιτούμενη ψυχραιμία και έφτασε στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνος.
Οι παίκτες του Νίκου Κομμάτα καλούνται τώρα στις 7 Μαΐου να ξεπεράσουν και το εμπόδιο του ΓΕΛ Βούλας για να πάρουν το εισιτήριο για το Final Four που θα γίνει 9-10 Μαΐου στον Πύργο Ηλείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια ομάδα θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση και η ομάδα κοριτσιών του 3ου ΓΕΛ Ηρακλείου που προκρίθηκε άνευ αγώνος αφού αυτή της Μυτιλήνης παραιτήθηκε από την διοργάνωση.
Τα 8λεπτα:15-25, 23-19, 14-13, 18-16
ΓΕΛ ΝΑΞΟΥ (Κατσούλης): Κορακίτης, Ανδριέλος, Μάνο 10, Αρτσάνος 29 (4), Μαυρομάτης 6, Απειρανθίτης, Γρυλλάκης 2, Ναυπλιώτης, Κωστούλας, Μανδυλαράς, Σιδέρης 18, Κρητικός 5.
2ο ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Κομμάτας): Τσουρδαλάκης, Βιδάκης 8, Δανδουλάκης, Παρασχόπουλος 6 (2), Βαρβεράκης, Κοκοσάλης, Μαραγκουδάκης 18 (3), Βλαχάκης 10 (2), Τζανάκης 8 (1), Καλλέργης 17, Σπυριδάκης 6, Ινιωτάκης.

Σχόλια