Μπάσκετ

Πειθαρχική διαδικασία της Euroleague κατά του Παναθηναϊκού

Πειθαρχική διαδικασία κατά του Παναθηναϊκού κίνησε η Euroleague Basketball για την υπεράριθμη παρουσία των φιλάθλων στον ΟΑΚΑ αλλά και τη χρήση λέιζερ κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα για την επιστροφή του στο Final 4 μετά από την επιβλητική εμφάνιση και νίκη επί της Ρεάλ στο Game 1 της προημιτελικής σειράς ωστόσο η διοργανώτρια αρχή της EuroLeague κίνησε πειθαρχική διαδικασία κατά των «πράσινων». Με την καλύτερη εμφάνιση των τελευταίων ετών, ο Πανθηναϊκός έδειξε ότι φέτος το final 4 είναι μονόδρομος, ωστόσο η Euroleague φαίνεται πως δεν αφήνει σε ησυχία τους πρασίνους, αφού αμέσως μετά την επιβλητική νίκη στο ΟΑΚΑ, η διοργανώτρια αρχή κίνησε πειθαρχική διαδικασία.

Πρώτα πρώτα, για την υπεράριθμη παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ, μια παράμετρος που πρόσκειται στους κανονισμούς αλλά και για τη χρήση λέιζερ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, από τους φιλάθλους της ομάδας.

Σε περίπτωση λοιπόν που προκύψει πρόβλημα όσον αφορά στους κανονισμούς έπειτα από εξέταση οπτικοακουστικού υλικού της αναμέτρησης, ο Παναθηναϊκός ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Euroleague την επόμενη αγωνιστική περίοδο, κινδυνεέυι με τιμωρία της έδρας σε τουλάχιστον ένα παιχνίδι αλλά και 30.000 ευρώ!

Σχόλια