Μπάσκετ

Εκδρομή του μπασκετικού Εργοτέλη στα Χανιά

Στον Εργοτέλη είναι γνωστό πως υπάρχει μπασκετικό κοινό και πως πάντα προσπαθεί να είναι κοντά και να στηρίζει τις προσπάθειες της ομάδας. Οι φίλαθλοί του τώρα περιμένουν ένα σημαντικό παιχνίδι και κινούνται στους ρυθμούς του τρίτου αγώνα απέναντι στον Κύδωνα για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος ανδρών της ΕΚΑΣΚ.


Η σειρά βρίσκεται στο 2-2 και το παιχνίδι στο κλειστό του Κλαδισού την Κυριακή (22/04, 17.30) θα κρίνει το ποια ομάδα θα περάσει στον τελικό και θα διεκδικήσει με το Δειλινό τον τίτλο του πρωταθλητή. Η ομάδα του Ηρακλείου θέλει να έχει τη στήριξη του κόσμου της και γι’ αυτό διοργανώνει εκδρομή στα Χανιά.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Όσοι φίλοι της ομάδας ενδιαφέρονται να έρθουν να στηρίξουν την ομάδα στο ματς της προσεχούς Κυριακής με τον Κύδωνα στις 17:30 στα Χανιά, παρακαλούνται να το δηλώσουν μέχρι την Παρασκευή. Αν συμπληρωθεί ικανός αριθμός, θα ναυλώσουμε μεγάλο λεωφορείο για να μας μεταφέρει όλους εκεί μαζί με την ομάδα, με αντίτιμο €10 / άτομο.
Για τη δήλωση συμμετοχής στείλτε SMS στo τηλ. 693 23 61 102 με κείμενο: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ "Λεωφορείο Χανιά για ματς ΚΥΔΩΝ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ" ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά (Κα Γιαννουλάκη). Πιθανή Ώρα Αναχώρησης: 13:30.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας».

Σχόλια