Στη Χερσόνησο πανηγύρισε την 1η κούπα σε έφηβους ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ
Στη Χερσόνησο πανηγύρισε την 1η κούπα σε έφηβους ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρώτου του τίτλο σε επίπεδο εφήβων ολοκληρώθηκε το 45ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο «Φιλωνίδειο» κλειστό γυμναστήριο της Χερσονήσου.

 Μετά την ολοκλήρωση και του τελευταίου αγώνα πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των ομάδων, αλλά και των αθλητών που διακρίθηκαν.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο πρωταθλητής σηκώνοντας την κούπα, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο  Προμηθέας Πάτρας, στην τρίτη η ΑΕΚ, στην τέταρτη ο Άρης, στην πέμπτη η Ελευθερούπολη και στην έκτη το Ηράκλειο.

Πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Νίκος Αρσενόπουλος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με την ψηφοφορία των προπονητών των ομάδων. Δίπλα του στην καλύτερη πεντάδα είναι οι Χρυσόστομος Σανδραμάνης (Προμηθέας Π.), Βαλάντης Κουρτίδης (Άρης), Αλεξέι Ποκουσέβσκι (Ολυμπιακός) και Μάνος Χατζηδάκης (ΑΕΚ).

Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Στέλιος Απαζίδης της Ελευθερούπολης.

Τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Μαστοράκης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης, ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Μπάμπης Μαρκάκης, η πρόεδρος Κοινωφελούς Χερσονήσου, Δέσποινα Πλευράκη, ο αντιπεριφερειάρχης ευρωπαϊκών και διεθνών θεμάτων, Γιώργος Αλεξάκης, ο Αντιδήμαρχος Χερσονήσου, Μανώλης Κουλούρας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News