Άνετη νίκη της ΑΕΚ επί του Ηρακλείου στην αυλαία του Πανελληνίου

Μπάσκετ
Άνετη νίκη της ΑΕΚ επί του Ηρακλείου στην αυλαία του Πανελληνίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τρίτη στη βαθμολογία ΑΕΚ ολοκλήρωσε με άνετη νίκη την παρουσία της στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε στη Χερσόνησο.

Στο τελευταίο παιχνίδι του τουρνουά νίκησε με 58-39 το Ηράκλειο που σίγουρα πήρε πολλά μαθήματα από τις πενταήμερο που διήρκησαν οι αγώνες.

Η ΑΕΚ μπήκε σε θέση οδηγού από το ξεκίνημα και έκλεισε την πρώτη περίοδο προηγούμενη με 9-22. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Ηρακλείου βελτίωσαν την εικόνα τους, ωστόσο, δεν μπόρεσα να απειλήσουν τους αντιπάλους τους και το ημίχρονο έληξε 21-35.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα η διαφορά να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις σ τη συνέχεια. Τελικά η ΑΕΚ έφτασε σε μία άνετη νίκη με 39-58.

Τα δεκάλεπτα: 9-22, 21-35 (ημίχ.), 29-54, 39-58.

Ηράκλειο (Τζάνης): Βιδάκης, Καλλέργης, Γεωργόπουλος 14, Γκίζης 2, Στιβακτάκης 2, Κίτσος-Καλυβιανάκης, Μηλαθιανάκης, Αλεξάκης 6 (2), Σπυριδάκης, Κυπριωτάκης 2, Μαραγκουδάκης 9, Βολιτάκης 4.

ΑΕΚ (Χατζής): Ιωάννου Α. 11, Βάση 6 (1), Ιωάννου Δ. 4, Μιχαήλ, Αλεξάνδρου 12 (3), Ρούσσης 3 (1), Ζαρκαδούλας, Καραβανάς 4, Πράπας, Χατζηδάκης 9, Μακαριάδης 9 (3).

Πηγή φωτογραφίας: intime.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News