Μ. Αγγελόπουλος: Η ΑΕΚ δεν υπήρχε στον μπασκετικό χάρτη όμως τώρα…

Μπάσκετ
Μ. Αγγελόπουλος: Η ΑΕΚ δεν υπήρχε στον μπασκετικό χάρτη όμως τώρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την ισχυρή παρουσία της μπασκετικής ΑΕΚ και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο μίλησε ο Μάκης Αγγελόπουλος, στο πλαίσιο των δηλώσεων του για την κλήρωση του Champions League του μπάσκετ. Όπως είπε πριν μερικά χρόνια η ΑΕΚ δεν βρισκόταν στον χάρτη ενώ τώρα βρίσκεται στην 20άδα…

Ο ιδιοκτήτης της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ , έδωσε συγχαρητήρια στη FIBA για την διοργάνωση και ευχήθηκε το Final Four να είναι αντάξιο με μεγάλες διοργανώσεις που έχει αναλάβει η Ελλάδα.

«Καλωσορίζω και τις υπόλοιπες ομάδες που μέσα από ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα έφτασαν στο Final Four. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλο το τιμ της FIBA. Έχει πετύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα και τρέχει με εντυπωσιακούς ρυθμούς. Σαν ΑΕΚ θέλουμε να δημιουργήσουμε και να βοηθήσουμε να γίνει ένα Final Four αντάξιο πετυχημένων διοργανώσεων της χώρας μας αλλά και αντάξιο της ιστορίας της ΑΕΚ. Αυτό θα είναι πολύ σημαντικό, αλλά και να αναβαθμίσουμε την εικόνα της χώρας μας».

Για το όραμά του για την ΑΕΚ ο Αγγελόπουλος είπε: «Το όραμά μας το έχουμε αναλύσει αρκετές φορές. Θέλουμε να πηγαίνουμε κάθε χρόνο βήμα-βήμα. Πριν μερικά χρόνια η ΑΕΚ δεν υπήρχε στον μπασκετικό χάρτη και τώρα είναι μέσα στην 20άδα. Επενδύουμε στην ιστορία της ΑΕΚ και κάνουμε σημαντικές επενδύσεις και στο μέλλον της ομάδας. Οι Έφηβοι πήραν το πρωτάθλημα ΕΣΚΑ. Με αργά και σταθερά βήματα θα συνεχίσουμε προς την κορυφή. Θα δούμε πώς θα διαμορφωθεί και το μπασκετικό τοπίο. Υπάρχει αρκετή σκόνη και ομίχλη».

Σχετικά με το πόσο ικανοποιημένος είναι από την FIBA ο Μάκης Αγγελόπουλος είπε: «Το Champions League ωριμάζει γρήγορα και είναι μια πολύ ανταγωνιστική διοργάνωση».

Για το αν αρκείται στην παρουσία του Final Four o Αγγελόπουλος είπε: «Όπως είπα και πριν, βήμα-βήμα. Τα ποσοστά αδρεναλίνης που ανεβάσαμε πρέπει να είναι... ρεκόρ με τις προκρίσεις μας. Πάμε βήμα βήμα και μετά θα δούμε για τους επόμενους στόχους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News