Επίσημα στο ΟΑΚΑ το final four του Basketball Champions League

Μπάσκετ
Επίσημα στο ΟΑΚΑ το final four του Basketball Champions League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τη στιγμή που η ΑΕΚ βρίσκεται μέσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Champions League στο μπάσκετ, η διοργανώτρια αρχή έκρινε πως το «Νίκος Γκάλης» και η Αθήνα, θα ήταν το ιδανικότερο μέρος για να πραγματοποιηθεί το Final 4 του θεσμού.

Μαζί με την ΑΕΚ, η Μονακό, Μούρθια και Λούντβγιγκσμπούργκ θα είναι οι τρείς ακόμα ομάδα που συμπληρώνουν την τετράδα του Final 4 εκ των οποίων μονάχα μια θα στεφθεί πρωταθλήτρια, στο μεγάλο τελικό την Κυριακή (06/05).

Το ΟΑΚΑ είναι ένα γήπεδο 18.000 θέσεων, που μπορεί να υποστηρίξει μία τέτοια διοργάνωση. Στο παρελθόν το ΟΑΚΑ έχει φιλοξενήσει ξανά Final Four. Ο λόγος για το 2007, όταν είχε διεξαχθεί το Final Four της EuroLeague, ενώ έναν χρόνο αργότερα, το 2008, στο ΟΑΚΑ είχε διεξαχθεί το Προολυμπιακό τουρνουά.

Η κλήρωση για τα ζευγάρια των ημιτελικών θα γίνει την Πέμπτη 12 Απριλίου σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που η Αθήνα θα φιλοξενήσει το δεύτερο Final Four του Basketball Champions League. Διακρίναμε έναν μεγάλο ενθουσιασμό από τους ανθρώπους του συλλόγου να αναλάβουν τη διοργάνωση αυτού του ιστορικού γεγονότος, μαζί με την στήριξη της παθιασμένης τοπικής κοινωνίας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουμε το Final Four σε ένα τόσο ενθουσιώδες, όπου η συμμετοχή των τεσσάρων συλλόγων αποτελεί την εγγύηση για ένα μοναδικό τριήμερο για τους φιλάθλους σε όλη την Ευρώπη", ανάφερε χαρακτηριστικά ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Basketball Champions League, Πατρίκ Κομνηνός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News