Μπάσκετ

Σάκοτα: «Δε βάζουμε στο μυαλό μας το πρώτο παιχνίδι»

Αισιόδοξος και με πίστη για την πρόκριση εμφανίστηκε στις δηλώσεις του για την αναμέτρηση με τη Στρασμπούρ ο προπονητής της ΑΕΚ Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο ίδιος ανέφερε πως οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να ξεχάσουν το πρώτο παιχνίδι και το προβάδισμα που έχουν και να παίξουν καλή άμυνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Φτάσαμε σε ένα σημαντικό σημείο της φετινής διαδρομής μας. Δεν κρύψαμε ποτέ ότι κυνηγάμε δύο τρόπαια. Παίζουμε με αντίπαλο, όμως, μια πολύ καλή ομάδα. 

Δεν βάζουμε στο μυαλό μας το πρώτο ματς. Το έχουμε διαγράψει από τη μνήμη μας. Ξέρουμε ότι έχουμε πάρει μια διαφορά στο ΟΑΚΑ, αλλά το ξεχνάμε. Θα παίξουμε σαν να είναι εδώ, στο Στραβούργο, το πρώτο ματς. Όλα ξεκινούν από την αρχή. Θέλουμε τη νίκη για να προκριθούμε στο Φάιναλ Φορ του BCL. Και για να γίνει αυτό, πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα. 

Η Στρασμπούρ στην έδρα της παρουσιάζεται πολύ πιο δυνατή. Έχει έφεση στην επίθεση. Πρέπει να μην της επιτρέψουμε να κάνει το παιχνίδι της. Να είστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε».

Σχόλια