Βήμα πρόκρισης θέλει να κάνει η ΑΕΚ κόντρα στην Στρασμπούρ

Μπάσκετ
Βήμα πρόκρισης θέλει να κάνει η ΑΕΚ κόντρα στην Στρασμπούρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ένωση υποδέχεται σήμερα στις 19:30 τη γαλλική ομάδα στο ΟΑΚΑ για τα προημιτελικά του Basketball Champions League

Εάν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε για την ΑΕΚ το σημερινό (28/3, 19:30, novasports1) παιχνίδι κόντρα στη Στρασμπούρ είναι εξαιρετικής σημασίας.

Η Ένωση υποδέχεται τη γαλλική ομάδα στο ΟΑΚΑ με μοναδικό στόχο να πάρει αφενός τη νίκη, και αφετέρου μια διαφορά που θα της επιτρέψει να νιώθει πιο σίγουρη ενόψει του επαναληπτικού, που θα κρίνει και την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Basketball Champions League. Η ΑΕΚ θα παραταχθεί πλήρης, καθώς ο Ντούσαν Σάκοτα ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα είναι διαθέσιμος γι’ αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι της ομάδας του.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και στην κανονική περίοδο, με τη Στρασμπούρ να παίρνει και τα δύο παιχνίδια στις λεπτομέρειες, με 80-78 στην έδρα της και 88-87 στο ΟΑΚΑ. Αναφερόμενος στο παιχνίδι, ο Ντράγκαν Σάκοτα τόνισε: «Όλοι εμείς, όταν παίζουμε, πάμε για τη νίκη. Κόντρα στο Λαύριο χάσαμε διαφορά 24 πόντων. Η διαφορά έρχεται και φεύγει μέσα σε λεπτά. Στο Νίμπουρκ λέγαμε πως στόχος ήταν η νίκη και η διαφορά θα ερχόταν. Σκεφτόμαστε τη νίκη. Δεν ξέρεις αν σε βολεύει κάποια διαφορά. Η νίκη είναι νίκη», επισήμανε ο προπονητής της Ένωσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News