Δεν τα κατάφερε στο Μαρούσι ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο

Μπάσκετ
Δεν τα κατάφερε στο Μαρούσι ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα δεκάλεπτο αντιστάθηκε η ηρακλειώτικη ομάδα

Την ήττα με 67-41 γνώρισε ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο στην έδρα του Αμαρουσίου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο.

Η κρητική ομάδα αντιστάθηκε για ένα δεκάλεπτο, όμως οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο στη 2η περίοδο, πήραν μία διαφορά και έφτασαν άνετα στη νίκη έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ιγκάρκι που πέτυχε 31 πόντους.

Όπως δήλωσε ο Μάξιμος Χατζηδάκης μετά το ματς, «ξέραμε ότι η ομάδα του Αμαρουσίου δεν είναι τυχαία πρώτη και αήττητη αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα. Ξέραμε ότι θα είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι με πολλή πίεση. Κάναμε πολλά λάθη και το πληρώσαμε. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του Αμαρουσίου κι εμείς κοιτάμε το επόμενο εντός έδρας αγώνα με την επίσης δυνατή ομάδα της Δωδεκανήσου».

Τα δεκάλεπτα: 15-10, 30-17 (ημίχ.), 46-31, 67-41.

ΜΑΡΟΥΣΙ (Γ. Βάιος): Μίνα 2, Τσαουδίσης, Αλ Χουσεΐν 7, Τριανταφύλλου 22, Κορκίδης 5, Μιχαλόπουλος, Στεφανίδης, Ιγκάρκι 31.

ΑΣΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Μ. Χατζηδάκης): Γαστεράτος, Χουρδάκης, Μράκης 8, Παπαδάκης Φ., Κοκκινάκης, Παπαδάκης Γ., Σταματάκης 10, Χριστόφορος, Χατζηδάκης 20, Στυλιανακάκης 3

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News