Γιαννακόπουλος : Δεν θα συμμορφωθώ με την ποινή

Μπάσκετ
Γιαννακόπουλος : Δεν θα συμμορφωθώ με την ποινή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως εξηγεί το μόνο που έκανε ήταν να προστατέψει την οικογένειά του από τις ύβρεις και τις απειλές φιλάθλων,

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με ανοικτή επιστολή του προς τον Τζόρντι Μπερτομέου και όλες τις ομάδες της Euroleague, εξηγεί γιατί δεν θα συμμορφωθεί με την ποινή της Euroleague, που αφορά πεντάμηνο αποκλεισμό από τα γήπεδα και πρόστιμο ύψους 60.000 ευρώ!

Μέσω του λογαρισμού του στο Instagram, ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού τονίζει πως το μόνο που έκανε ήταν να προστατέψει την οικογένειά του από τις ύβρεις και τις απειλές φιλάθλων, εξηγώντας, ουσιαστικά, γιατί θα δώσει κανονικά το «παρών» στο ΟΑΚΑ απόψε, για να παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά, η επιστολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Αγαπητή μπασκετική κοινότητα,

Όπως όλοι γνωρίζετε, έχω τιμωρηθεί παράνομα από την Euroleague, μία εταιρία όπου ο Παναθηναϊκός Superfoods βρίσκεται ανάμεσα στους ιδιοκτήτες, με πεντάμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και 60.000 ευρώ πρόστιμο.

Ο λόγος για αυτό είναι το λεγόμενο ξέσπασμά μου μετά την είσοδο 30,000 «φιλάθλων του μπάσκετ» στον λογαριασμό του Instagram της 11χρονης κόρης μου και την απείλησαν, μαζί με την σύζυγό μου και τον γιο μου (τα στοιχεία έχουν δοθεί στην Euroleague).

Είμαι σίγουρος πως όποιος από εσάς ήταν στη θέση μου θα έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα για να προστατέψει την οικογένειά του. Αυτός ήταν ο λόγος της τιμωρίας μου. Τιμωρήθηκα ως πατέρας και όχι ως μέλος ενός αθλητικού συλλόγου.

Εξαιτίας όλων αυτών, δεν θα συμμοερωθέ με την ποινή, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε νέα πρόστιμα 30-280 χιλιάδων ευρώ για κάθε φορά που παρακολουθώ τον σύλλογο στον οποίο επενδύω χρόνο, ενέργεια και χρήματα.

Κύριε Μπαρτομέου και όλα τα μέλη της μπασκετικής κοινότητας, ελπίζω να νιώσετε καλά με την απόφασή μου και περισσότερο από οτιδήποτε εύχομαι όλοι να νιώσετε αφοσίωση (feel devotion, το μότο της Euroleague).

Με ευχαριστίες,

Δημήτρης Γιαννακόπουλος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News