Προκαλεί εντύπωση το συμβόλαιο του Σκουρτόπουλου

Μπάσκετ
Προκαλεί εντύπωση το συμβόλαιο του Σκουρτόπουλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αμείβεται με 20.000 ευρώ ετησίως για την θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού, σε ένα συμβόλαιο που... θυμίζει επίπεδα Α2

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έχει κληθεί να οδηγήσει την Εθνική μας ομάδα στα «παράθυρα» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, ωστόσο έχει υπογράψει ένα πολύ χαμηλό (σε οικονομικούς όρους) συμβόλαιο με την ΕΟΚ.

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στη «Live Sport», ο τεχνικός του ΓΣΛ Φάρου αμείβεται με 20.000 ευρώ ετησίως για την θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού, σε ένα συμβόλαιο που... θυμίζει επίπεδα Α2. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος ήταν βοηθός του Κώστα Μίσσα στο Eurobasket του καλοκαιριού, θεώρησε ως μεγάλη τιμή την πρόταση του Γιώργου Βασιλακόπουλου και την αποδέχθηκε δίχως δεύτερη σκέψη και χωρίς να βάλει τα χρήματα σε πρώτο πλάνο.

Παράλληλα, στο κείμενο αναφέρεται πως ο Σκουρτόπουλος αμείβεται με σαφώς λιγότερα χρήματα από τους Αντρέα Τρινκιέρι και Φώτη Κατσικάρη, οι οποίοι είχαν συμβόλαια ύψους 120.000 και 180.000 ευρώ, αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έχει οδηγήσει την Εθνική μας ομάδα στο 4-0 στα πρώτα παιχνίδια της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, με την «Επίσημη Αγαπημένη» να δείχνει πολύ καλά δείγματα κάτω από ειδικές συνθήκες και κάτω από την διαμάχη της FIBA και της Euroleague, που έχει επηρεάσει ιδιαίτερα το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News