Μεγάλο φαβορί για τίτλο οι Νεάνιδες του ΟΦΗ

Μπάσκετ
Μεγάλο φαβορί για τίτλο οι Νεάνιδες του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον εξ αναβολής αγώνα για τη 10η αγωνιστική, που έγινε το Σάββατο στο κλειστό του Κλαδισού στα Χανιά , ο ΟΦΗ πήρε το ντέρμπι κορυφής με 40-43 επί του του ΟΑΧανιά

Φουλ για τίτλο πάνε και φέτος στο πρωτάθλημα Κρήτης, τα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ Νεανίδων του ΟΦΗ!

Στον εξ αναβολής αγώνα για τη 10η αγωνιστική, που έγινε το Σάββατο (24/2 στο κλειστό του Κλαδισού στα Χανιά , ο ΟΦΗ πήρε το ντέρμπι κορυφής με 40-43 επί του του ΟΑΧανιά και πλέον τρείς αγωνιστικές πριν το φινάλε, είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσουν την πορεία τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Μετά τη νίκη στο ντέρμπι στα Χανιά, τα κορίτσια του ΟΦΗ πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη στα αποδυτήρια. Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ συγχαίρει τις Νεάνιδες για την φετινή τους πορεία, ενώ ευχαριστεί και τους χορηγούς της ομάδας, για τη στήριξη στο τμήμα ΤΕΝΤΟΚΡΗΤΙΚΗ ΜΑΡΚΑΤΑΤΟΣ , ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΚ ΜΑΘΗΣΗ και την εταιρεία UNION η οποία προσφέρει όλες τις μετακινήσεις στα τμήματα υποδομής μπάσκετ του ΟΦΗ!

Δεκάλεπτα: 13-08 , 21-17 (ημ),31-33 40-43.

ΟΑΧ (Κασικτσόγλου ):Δερμιτζάκη 13(1) ,Παπαμαρκάκη Β. 5(1), Πρασιανάκη 7(1), Δασκαλάκη, Βασιλογιαννάκη, Δασκουλίδου 3 (1), Σκορδυλάκη 2, Σκουμπάκη 10.

Ο.Φ.Η.(Καρλάφτης Μ): Φραγκάκη, Ιατράκη 4 ,Παπαδάκη Κ ., Βατσινά 9(3), Μπορμπαντωνάκη, Παπαδάκη Ε ., Κοντογιάννη, Κουράτορα 9, Τζανετή 3, Κασαπίδη 8, Σφακιανάκη 7, Λιόντα 3.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News