Μπάσκετ

Επόμενη πρόκληση η Μ. Βρετανία...

Η Εθνική Ανδρών θέλει ακόμα μια νίκη ούτως ώστε να γεμίσει χαρά τους φιλάθλους που αναμένεται να βρεθούν στα Δύο Αοράκια σήμερα.

Ο στόχος επετεύχθη για την Εθνική στο ματς με την Εσθονία και πλέον έχει μια νέα πρόκληση μπροστά της στην οποία και θα αναζητήσει μονάχα ακόμα μια νίκη, παρότι έχει ήδη πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:00 (ΕΡΤ1), τη Μ. Βρετανία χωρίς άγχος, καθώς έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση, όμως θέλει το αήττητο, καθώς τα αποτελέσματα μεταφέρονται στην επόμενη φάση.

Η αντίπαλος της "γαλανόλευκης" είναι σκληροτράχηλη και στο πρώτο παιχνίδι της είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Μάλιστα, για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα χρειάστηκε μια παράταση και ένα απίστευτο τρίποντο του Αθηναίου. Από τότε έχουν περάσει τρεις μήνες και τα πράγματα αναμένονται διαφορετικά. Οι Άγγλοι άλλαξαν προπονητή και η Ελλάδα έχει αποκτήσει περισσότερη ομοιογένεια. Επίσης, θα αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο της, που αναμένεται πολύ περισσότερος στο κλειστό στα Δύο Αοράκια σε σχέση με το παιχνίδι της Παρασκευής απέναντι στους Εσθονούς.

Σχόλια