Με νίκη ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο

Μπάσκετ
Με νίκη ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο έφτασε σε μία άνετη νίκη

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο καθώς επικράτησε με 55-30 των Αετών Κρήτης στο κλειστό «Μ. Μερκούρη» της Αλικαρνασσού στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Η ηρακλειώτικη ομάδα είχε ρεπό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και οι παίκτες του φαίνονταν ανυπόμονοι για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς.

Στο ξεκίνημα, ωστόσο, υπήρχε αρκετό άγχος με αποτέλεσμα οι Αετοί να είναι κοντά στο σκορ. Από τη 2η περίοδο και μετά, όμως οι γηπεδούχοι επέβαλαν το παιχνίδι τους, έπαιξαν καλή άμυνα, βρήκαν λύσεις στην επίθεση και πήραν μία διαφορά, η οποία έφτασε ακόμα και τους 31 πόντους (44-13) στο 25’. Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού οι παίκτες του ΑΣΚΑ Ηράκλειο χαλάρωσαν, ωστόσο, δεν απειλήθηκαν από τους αντίπαλούς τους.

Να σημειωθεί ότι στο κλειστό της Αλικαρνασσού βρέθηκε αρκετός κόσμος, ο οποίος θέλησε να στηρίξει την προσπάθεια του ΑΣΚΑ Ηράκλειο.

Τα δεκάλεπτα: 14-9, 32-13, 46-23, 55-30.

Διαιτητές: Καμπίτσης, Αρτεμάκη.

ΑΣΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Μ. Χατζηδάκης): Γαστεράτος 4, Χουρδάκης, Χριστόφορος, Χατζηδάκης 21, Μαράκης, Σέβτσοβ, Σταματάκης 10, Κοκκινάκης, Ψαράκης 9, Στυλιανακάκης 11.

ΑΕΤΟΙ ΚΡΗΤΗΣ (Κ. Κωνσταντάκης): Κοκολάκης, Λαγουδάκης 13 (1), Ρεκούμης, Κουφός 11, Μπουχαλάκης, Βαλβής, Σκορδύλης, Κωνσταντάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News