Εκτός 12άδας με τη Μ. Βρετανία οι Μποχωρίδης, Λούντζης και Κασελάκης

Μπάσκετ
Εκτός 12άδας με τη Μ. Βρετανία οι Μποχωρίδης, Λούντζης και Κασελάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη θέση των τριών που «κόπηκαν» πήραν οι Κόνιαρης, Λαρεντζάκης και Χαραλαμπόπουλος

Αλλαγές θα υπάρξουν στη 12άδα που θα παρουσιάσει η Εθνική μας ομάδα στο αυριανό παιχνίδι με τη Μ. Βρετανία, το οποίο θα ξεκινήσει στις 18:00 στο κλειστό στα Δύο Αοράκια.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος επέλεξε να αφήσει εκτός τους τρεις νέους, Λευτέρη Μποχωρίδη, Λεωνίδα Κασελάκη και Μιχάλη Λούντζη και τη θέση τους θα πάρουν οι τρεις που είχαν μείνει εκτός με την Εσθονία, δηλαδή ο Αντώνης Κόνιαρης, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός μιλώντας στους διεθνείς λίγο πριν ολοκληρωθεί η σημερινή προπόνηση της ομάδας, τους τόνισε ότι δεν υπάρχει πλέον άγχος για την πρόκριση καθώς αυτή έχει επιτευχθεί, ωστόσο, επισήμανε ότι η νίκη στο αυριανό ματς είναι πολύ σημαντική καθώς εφόσον παραμείνει αήττητη η Εθνική μας στην α’ φάση ίσως εξασφαλίσει κιόλας την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019.

Από τη σημερινή προπόνηση απουσίασε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος δέχτηκε ένα χτύπημα στο ματς με την Εσθονία και προτιμήθηκε να προστατευτεί. Δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στο αυριανό παιχνίδι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News