Ζητούν τη στήριξη των κρητικών οι παίκτες της Εθνικής

Μπάσκετ
Ζητούν τη στήριξη των κρητικών οι παίκτες της Εθνικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Η βοήθεια του κόσμου είναι πολύ σημαντική και θέλουμε να παίξουμε και γι’ αυτούς", τονίζουν οι διεθνείς.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος και ο Λευτέρης Μποχωρίδης εξέφρασαν την πεποίθηση πως η Εθνική Ανδρών θα είναι έτοιμη να πάρει τη νίκη την Παρασκευή απέναντι στην Εσθονία στα «Δύο Αοράκια» (18:30) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας, ενώ ζήτησαν από το φίλαθλο κοινό της Κρήτης να ενισχύσει την προσπάθειά τους.

«Το γήπεδο του Ηρακλείου μάς έφερε γούρι το Νοέμβριο και ελπίζουμε να συνεχιστεί και στα επόμενα δύο παιχνίδια. Όμως μόνο με γούρι μόνο δεν γίνεται η δουλειά, πρέπει να παίξουμε με πολλή συγκέντρωση. Το αν είμαστε έτοιμοι είναι σχετικό, γιατί υπάρχουν κάποιοι μικροτραυματισμοί, έχουμε κάποια καινούρια παιδιά, υπάρχει και κόπωση, αλλά θέλω να πιστεύω πως θα είμαστε στο 100%.

Η Εσθονία είναι μια ομάδα που παίζει ελεύθερο και λίγο άναρχο μπάσκετ, που τρέχει πολύ και στηρίζεται πολύ στο περιφερειακό σουτ. Είναι από τις ομάδες που μπορεί να γίνουν πολύ επικίνδυνες αν τις αφήσεις να βρουν ρυθμό, να νιώσουν άνετα και πιστέψουν πως μπορούν να σε κερδίσουν. Μετά τρέχεις και δεν προλαβαίνεις. Το παιχνίδι είναι νωρίς, αλλά θέλω να πιστεύω πως ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο και θα καταφέρουμε να τους χαρίσουμε ένα όμορφο παιχνίδι και μια νίκη», τόνισε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος:

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης από την άλλη επισήμανε : «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας. Θέλουμε να μπούμε και στα δύο ματς δυνατά και να πάρουμε τις δύο νίκες. Η ομάδα είναι έτοιμη, το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό και πιστεύω πως αυτό θα βοηθήσει για να βγάλει ο καθένας στο γήπεδο ό,τι καλύτερο μπορεί για την ομάδα. Η Εσθονία είναι επικίνδυνη ομάδα, παίζει με κοντά σχήματα και θα πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι από την αρχή.

Αν μπούμε συγκεντρωμένοι πιστεύω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα. Η βοήθεια του κόσμου είναι πολύ σημαντική και θέλουμε να παίξουμε και γι’ αυτούς. Προσωπικά χαίρομαι που είμαι ξανά στην Εθνική, είναι κάτι που το ήθελα πολύ και θέλω να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα να πετύχει το στόχο της. Παίζει και ο αδερφός μου εδώ στο Ηράκλειο κι αυτό με κάνει να νιώθω ακόμη πιο άνετα. Ελπίζω να δώσω κι εγώ τον καλύτερό μου εαυτό», ανέφερε ο γκαρντ του Άρη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News