Γιαννόπουλος: «Έχουμε το πάνω χέρι με Εσθονία και Μ. Βρετανία»

Μπάσκετ
Γιαννόπουλος: «Έχουμε το πάνω χέρι με Εσθονία και Μ. Βρετανία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπίτι του αισθάνεται την Κρήτη ο Χάρης Γιαννόπουλος

Ο Χάρης Γιαννόπουλος επέστρεψε πριν από τρεις μήνες στην Εθνική ομάδα για να πάρει μέρος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του βοηθώντας την Εθνική μας να νικήσει τόσο τη Μ. Βρετανία όσο και το Ισραήλ.

Η κλήση του και στα παιχνίδια που έχει να δώσει η «γαλανόλευκη» με την Εσθονία και τη  Μ. Βρετανία αύριο Παρασκευή και την Κυριακή αντίστοιχα ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη.

Ο άσος του Ρέθυμνο Cretan Kings μίλησε στο επίσημο σάιτ του ρεθυμνιώτικου συλλόγου για τα δύο παιχνίδι που έχει μπροστά της η Εθνική λέγοντα: «Έχουμε το πάνω χέρι. Από εμάς εξαρτάται τι θα γίνει στο αυριανό ματς. Το ότι παίζουμε στην έδρα μας, μας δίνει το πλεονέκτημα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η Εσθονία είναι η ομάδα που θα πρέπει να την υποτιμήσουμε και να είμαστε χαλαροί.

Σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία, το πρώτο ματς στην Αγγλία ήταν αναγνωριστικό για όλους μας. Δε νομίζω πως θα γίνει παρόμοιο παιχνίδι γιατί εμείς έχουμε, πλέον, περισσότερα ματς στα πόδια μας και οι Άγγλοι έχουν αλλάξει προπονητή οπότε δεν ξέρω τι να περιμένουμε από αυτούς. Για ένα όμως είμαι σίγουρος. Ότι θα είμαστε καλύτεροι σε σχέση με το παιχνίδι του α’ γύρου».

Στη συνέχεια τόνισε ότι θεωρεί την Κρήτη σπίτι του και χαίρεται είτε αγωνίζεται στο Ρέθυμνο είτε στο Ηράκλειο. «Η αλήθεια είναι πως όποτε πατάω στην Κρήτη νιώθω σαν στο σπίτι μου. Το ότι είναι στο Ηράκλειο και όχι στο Ρέθυμνο έχει μικρή διαφορά για μένα».

Τέλος αναφέρθηκε στα αισθήματα που του προκαλεί η φανέλα με το εθνόσημο, επισημαίνοντας ότι  «είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το να αγωνίζεσαι με την ομάδα σου. Έχεις μία εβδομάδα να παίξεις και να προπονηθείς με άλλους συμπαίκτες που είναι οι καλύτεροι στη χώρα σου και αυτό από μόνο του είναι μία πρόκληση. Η παρουσία μου εδώ είναι κάτι που με ευχαριστεί πολύ και κάθε φορά το περιμένω με τεράστια ανυπομονησία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News