«Η γιορτή του ελληνικού μπάσκετ έγινε σε πρότυπα NBA»

Μπάσκετ
«Η γιορτή του ελληνικού μπάσκετ έγινε σε πρότυπα NBA»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ικανοποίησή του μέσω ανακοίνωσης εξέφρασε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών για τη διοργάνωση του ΕΚΟ All Star Game '18 στην Πάτρα.

Η ανακοίνωση:

"Την ικανοποίηση του εκφράζει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, για την άρτια διοργάνωση του ΕΚΟ All Star Game '18 της Πάτρας και εύχεται ο θεσμός που επανήλθε, να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Γι αυτό συνέλαβαν οι διοργανωτές και ο ΠΣΑΚ οφείλει να πει ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στη διοίκηση του ΕΣΑΚΕ και ιδιαίτερα στο προσωπικό του που ήταν ο καλύτερος... συμπαίκτης.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ΣΕΠΚ, την ΟΣΕΚΑ, τον Δήμο της Πάτρας και τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, τον σύμβουλο δημάρχου και υπεύθυνο αθλητισμού Τάκη Πετρόπουλο και φυσικά τον μεγάλο χορηγό του All Star Game, την ΕΚΟ, αφού χωρίς την παρουσία της, σήμερα δεν θα μιλούσαμε για το All Star Game, τους υπέροχους διαγωνισμούς καρφωμάτων και τριπόντων "ΛΟΥΞ" και τους εντυπωσιακούς αγώνες που έγιναν στο "Δ. Τόφαλος".

Πολλά "ευχαριστώ" και στους υπόλοιπους χορηγούς αλλά και σε όσους έβαλαν ένα μικρό λιθαράκι, για να γίνει η γιορτή του ελληνικού μπάσκετ σε πρότυπα ΝΒΑ.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2019..."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News