default-image

Μαχαιρώματα οπαδών και συλλήψεις!

Μπάσκετ
Μαχαιρώματα οπαδών και συλλήψεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα χθες το απόγευμα πριν την έναρξη του αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, καθώς οπαδοί συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα να συλληφθούν τέσσερις και να διακομιστούν δύο σε νοσοκομείο, καθώς ο ένας εξ αυτών είχε δεχτεί μαχαιριά στο πόδι!

Τα περιστατικά ήταν δύο. Το ένα έγινε στις Τρεις Γέφυρες και το δεύτερο στην Γαλατσίου! Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συμπλοκή ανάμεσα σε οπαδούς σημειώθηκε επίσης στη συμβολή των οδών Γαλατσίου και Βεΐκου.Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί για επιθέσεις και τραυματισμούς σε βάρος τριών (3) ημεδαπών πριν την έναρξη του χθεσινού αγώνα καλαθοσφαίρισης που διεξήχθη στο κλειστό Γυμναστήριο του ΟΑΚΑ

Συνελήφθησαν χθες (9-6-2013) το απόγευμα στην συμβολή των οδών Βικέλα και Κηφισού στις Τρείς Γέφυρες, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) τέσσερις (4) ημεδαποί ηλικίας 21, 22, 27 και 35 ετών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της απλής συνέργειας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, της απόπειρας πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράβαση των Νόμων «περί όπλων», «περί εξωσχολικού αθλητισμού» και «καταπολέμησης της βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις». Επιπλέον ο 22χρονος κατηγορείται και για παράβαση του Νόμου «περί ναρκωτικών».

Ειδικότερα και όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, χθες (9-6-2013) το απόγευμα, πριν την έναρξη αγώνα καλαθοσφαίρισης που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του Ο.Α.Κ.Α., ομάδα ατόμων που επέβαινε σε πενήντα (50) περίπου μοτοσυκλέτες μετέβη στην περιοχή του Γαλατσίου. Η ομάδα αυτή, στην οποία συμμετείχαν και οι τέσσερις (4) συλληφθέντες, επιτέθηκε στην οδό Γαλατσίου σε δύο (2) ημεδαπούς ηλικίας 30 και 22 ετών, που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα και τραυμάτισαν τον πρώτο με μαχαίρι στο δεξιό μηρό και τον δεύτερο με χτυπήματα στο σώμα του. Η ίδια ομάδα λίγο αργότερα επιτέθηκε, στη συμβολή των οδών Βεΐκου και Γαλατσίου, σε 17χρονο ημεδαπό, τον οποίο χτυπώντας τον με τα χέρια τους τραυμάτισαν στο κεφάλι.

Ο 30χρονος και ο 17χρονος μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Στην κατοχή του 22χρονου συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, ενώ κατασχέθηκαν και οι δύο (2) δίκυκλες μοτοσυκλέτες των δραστών.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των υπολοίπων δραστών συνεχίζονται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News