default-image

Τελειώνει από τον ΑΓΟΡ ο Κουφός

Μπάσκετ
Τελειώνει από τον ΑΓΟΡ ο Κουφός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το πουθενά προέκυψε θέμα Κουφού στον ΑΓΟΡ καθώς η ήττα από τον Πανελευσινιακό φαίνεται να έφερε μεγάλη δυσαρέσκεια στις τάξεις της ομάδας.

Η έντονη φημολογία που υπήρξε μετά τη λήξη του Κυριακάτικου αγώνα και την ήττα της κρητικής ομάδας από τον ουραγό Πανελευσινιακό φαίνεται ότι έχει φέρει τριγμούς στη διοίκηση, η οποία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να διώξει τον Στέργιο Κουφό θεωρώντας τον υπεύθυνο για την αλλαγή της εικόνας της ομάδας στο β' ημίχρονο (είχε 1/23 τρίποντα σε αντίθεση με το πρώτο που είχε 9/15).

Αύριο το απόγευμα, λοιπόν, θα υπάρξει συνάντηση της διοίκησης παρουσία του Κωστή Ζομπανάκη, που φαίνεται να έχει και τις περισσότερες ενστάσεις όσον αφορά στην ήττα από τον Πανελευσινιακό. Σε αυτή τη συνάντηση θα παρθούν και οι οριστικές αποφάσεις…

Ο Στέργιος Κουφός τελεί υπό υποχρεωτική άδεια πάντως καθώς σήμερα του απαγορεύτηκε να δώσει το παρών στην προπόνηση, ενώ το ίδιο ισχύει και γι' αύριο. Οι πιθανότητες παραμονής του αθηναίου τεχνικού στον πάγκο της ρεθυμνιώτικες ομάδας ωστόσο είναι ελάχιστες κι ενώ ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο το ερχόμενο Σάββατο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News