default-image

Κουφός: Οι Έλληνες κάνουν τη διαφορά

Μπάσκετ
Κουφός: Οι Έλληνες κάνουν τη διαφορά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με θετικά λόγια μίλησε για τον Πανελευσινιακό, αλλά και για την ομάδα του, παρά την ήττα στην Ελευσίνα ο Στέργιος Κουφός.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να αποδώσω τα εύσημα στον Γιώργο (σ.σ. Σκαραφίγκα) και την Ελευσίνα, για τη μεγάλη νίκη. Αδικούνται από τη βαθμολογική τους θέση, σε σχέση με το μπάσκετ που έχουν παίξει μέχρι τώρα. Όποιος βλέπει μπάσκετ, καταλαβαίνει τι επίτευγμα είναι η ομάδα μας να βρίσκεται στην πέμπτη θέση», ανέφερε ο προπονητής του Ρεθύμνου.

Και πρόσθεσε: «Σε ό,τι αφορά το σημερινό (σ.σ. χθεσινό )ματς, όταν παίζεις απέναντι σε ομάδες που αντιμετωπίζουν ως τελικό τη διαδικασία, δεν κάνουν τη διαφορά οι Αμερικανοί αλλά οι Έλληνες. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά».

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Σιζόπουλος σχολίασε: «Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και συνεχίσαμε καλά και στο δεύτερο δεκάλεπτο, όταν είχαμε μεγάλα τρίποντα. Στο ημίχρονο πήραμε οδηγίες για την αμυντική μας λειτουργία, αλλά δεν ανταπεξήλθαμε. Η Ελευσίνα έβαλε μεγάλα σουτ και γύρισε το παιχνίδι. Πλέον κοιτάμε μπροστά, γιατί έχουμε δύσκολο ματς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News