Μπάσκετ

Ζητάει παρέμβαση εισαγγελέα ο Ολυμπιακός

Νέο επεισόδιο στην κόντρα μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού με την ανακοίνωση των Πειραιωτών οι οποίοι θέλουν την τιμωρία του προέδρου του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για τα όσα φέρεται να έχει πει μετά το παιχνίδι των δύο ομάδων στο ΣΕΦ στις 4 Φεβρουαρίου του 2013.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός την Παρασκευή 15.2.2013 με έγγραφό της προς τον Αθλητικό Εισαγγελέα κ. Κορρέα, το οποίο κοινοποίησε α) στον κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου β) τον ΕΣΑΚΕ, γ) τον Αθλητικό Δικαστή και δ) την Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος, ζητεί να κινηθεί η διαδικασία διερεύνησης και επιβολής των κατά τους νόμους και κανονισμούς προβλεπόμενων κυρώσεων για τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη και προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δ. Γιαννακόπουλου προς τους διαιτητές του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που έγινε στο ΣΕΦ στις 4.2.2013.

Στο παραπάνω έγγραφο επισυνάπτονται αντίγραφα των συμπληρωματικών εκθέσεων των διαιτητών προς τον ΕΣΑΚΕ στις οποίες αναφέρονται κατά λέξη όσα τους είπε ο κ. Δ. Γιαννακόπουλος: «Αυτό που κάνατε σήμερα είναι μεγάλη αλητεία, να ξέρετε ότι ο εφευρέτης της αλητείας είμαι εγώ και αυτό θα το βρείτε μπροστά σας και δεν με νοιάζει αν το γράψετε.

ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»

Σχόλια