default-image

Πετράκης: "Έχουμε ποιότητα ως ομάδα, πλασματική η θέση μας"

Αθλητισμός
Πετράκης: "Έχουμε ποιότητα ως ομάδα, πλασματική η θέση μας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Πετράκης έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του ΟΦΗ σήμερα, που δε συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα, με τις απουσίες να επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό.  

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, ότι χάθηκε η χημεία του συνόλου και στάθηκε στην ανάγκη στήριξης των νεαρών παικτών: «Καταρχήν θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Ξάνθης που πέτυχε μία δίκαιη νίκη.

Η ομάδα της είναι πολύ ποιοτική και είναι πλασματική η θέση της στην βαθμολογία. Για μας σημαντικό ρόλο έπαιξαν τα δύο γκολ που δεχθήκαμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Το 2-0 σε συνδυασμό με τα αγωνιστικά προβλήματα (τραυματισμοί Γουναρίδη, Βερόν) αλλά και με τις απουσίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε μας χάλασε την ισορροπία μας, την χημεία μας και μας επηρέασε.

Στο δεύτερο μέρος δεν λειτουργήσαμε όπως θέλαμε, αν και βελτιώσαμε την εικόνα μας. Από την προσπάθεια των παιδιών είμαι ευχαριστημένος, δεδομένο ότι τέσσερις παίκτες έκαναν το ντεμπούτο τους στη Σούπερ Λιγκ.

Χρειάζονται στήριξη και βοήθεια απ', όλους ώστε να αποκτήσουν τις εμπειρίες και να γίνουμε ανταγωνιστικοί για την συνέχεια. Για μας το παιχνίδι αυτό αποτελεί παρελθόν και πλέον κοιτάμε επόμενη μέρα και την αναμέτρηση με τον Άρη».

Από την πλευρά του ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που ήταν ικανοποιημένος, επισήμανε: «Η σοβαρότητα που είχαμε στο πρώτο μέρος έκανε το παιχνίδι πιο εύκολο για μας. Είχαμε την απαιτούμενη υπομονή και την ηρεμία. Σίγουρα ο αντίπαλος είχε σημαντικές απουσίες, όμως εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε και κερδίσαμε.

Στο τέλος προχωρήσαμε και σε κάποιες αλλαγές που χρειάζονται γιατί από εδώ και πέρα χρειάζεται και σωστή διαχείριση γιατί υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Προς το τέλος κάπου χαλαρώσαμε αλλά αυτό είναι και φυσιολογικό ιδιαίτερα όταν το σκορ είναι 3-0.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που σε μεγάλο βαθμό έκαναν αυτά που έπρεπε και κυρίως είχαν υπομονή και ηρεμία μέχρι να πετύχουμε το πρώτο γκολ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News