default-image

Ευγνώμων στη Φούλαμ ο Καραγκούνης

Ποδόσφαιρο
Ευγνώμων στη Φούλαμ ο Καραγκούνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eυγνώμων  για το γεγονός ότι αγωνίζεται στην Premier League με τη φανέλα της Φούλαμ αλλά και χαρούμενος για το πρώτο του γκολ στην Αγγλία και εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Καραγκούνης.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής  μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Φούλαμ και υποστήριξε πως θέλει να βοηθήσει ακόμα περισσότερο τον αγγλικό σύλλογο να πετύχει τους στόχους του. Όπως είπε ο Γιώργος Καραγκούνης, είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τη νέα σελίδα που έχει ανοίξει στην καριέρα του και υποσχέθηκε να ευχαριστήσει ακόμα περισσότερο τους φιλάθλους της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα συναισθήματά του μετά τον αγώνα με τη Μπλάκπουλ:

«Φυσικά και είμαστε χαρούμενοι που παραμένουμε στη διοργάνωση, διότι απείχαμε μόλις 10 λεπτά από τον αποκλεισμό. Χάναμε 0-1, αλλά τουλάχιστον πήραμε την ισοπαλία στο τέλος. Νιώθω ότι αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά τουλάχιστον έχουμε μία ακόμα ευκαιρία στον επαναληπτικό. Όλοι προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό μέχρι το τέλος του αγώνα, ώστε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ και να πάρουμε τη νίκη, αλλά δεν ήρθε. Κάναμε τα πάντα για να νικήσουμε, φέραμε το ματς στο 1-1, αλλά ήμασταν άτυχοι, αφού είχαμε ένα δοκάρι. Η Μπλάκπουλ ήταν καλά οργανωμένη και όλες οι ομάδες στην Αγγλία είναι δύσκολα αντιμετωπίσιμες. Παρ' όλα αυτά, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να νικήσουμε».

Για το γκολ που σημείωσε:

«Ήταν ένα μεγάλο γκολ. Και φυσικά ήταν ένα σημαντικό γκολ, αφού μας επέτρεψε να παραμείνουμε στη διοργάνωση και να πάρουμε την ισοπαλία. Δεν θα έλεγα ότι είμαι πλήρως ικανοποιημένος, καθώς θα προτιμούσα να νικητήριο γκολ, ώστε να εξασφαλίζαμε την πρόκρισή μας. Είμαι χαρούμενος για το γκολ. Μου έδωσε μεγάλη χαρά το γεγονός ότι σκόραρα, αλλά θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν μια ευκαιρία για να δώσω περισσότερα στην ομάδα και στους φιλάθλους. Ήταν πολύ ωραίο που το γκολ μπήκε μπροστά στους φιλάθλους μας μέσα στο Κρέιβεν Κότατζ. Θα μου έδινε ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση αν μπορούσα να προσφέρω ακόμα περισσότερα στην ομάδα και να δείξω την ευγνωμοσύνη μου που αγωνίζομαι εδώ. Είμαι ευγνώμων που αγωνίζομαι στη Φούλαμ και αισθάνομαι καλά με τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και τους φιλάθλους. Εκτιμώ το ότι βρίσκομαι εδώ και θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ».

Για τη νέα χρονιά:

«Ξεκινήσαμε καλά το 2013 στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας μία σημαντική εκτός έδρας νίκη. Είναι κάτι που θα πρέπει να προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε και απέναντι στη Γουίγκαν. Έχουμε ξεκινήσει καλά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Παίζουμε εντός το Σάββατο και η βοήθεια των φιλάθλων μας θα είναι σημαντική στην προσπάθειά μας για βελτίωση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News