default-image

Βιλανόβα: Δεν έχει λυθεί το πρόβλημα μου

Ποδόσφαιρο
Βιλανόβα: Δεν έχει λυθεί το πρόβλημα μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις ευχαριστίες του στον κόσμο που του συμπαραστάθηκε εξέφρασε  ο Τίτο Βιλανόβα μετά το 4-0 της Μπαρτσελόνα επί της Εσπανιόλ, αλλά ξεκαθάρισε πως ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο  προπονητής των Καταλανών είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στην παρωτίδα στις 20 Δεκεμβρίου και σήμερα επέστρεψε στον πάγκο γνωρίζοντας την αποθέωση.

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τη συμπαράσταση και τους γιατρούς για τη φροντίδα τους. Φυσικά και τους παίκτες μου και το σύλλογο, που δεν έχουν επιτρέψει το πρόβλημά μου να επηρεάσει την ομάδα. Αυτή η ομάδα έχει δεχτεί πολλά πλήγματα την τελευταία διετία και πρέπει να βλέπουμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Ευχαριστώ και την πλειοψηφία των ΜΜΕ για τον τρόπο που αντιμετώπισε την υπόθεση, γιατί πρόκειται για ένα θέμα προσωπικό», δήλωσε, αλλά ξεκαθάρισε: «Δεν έχει λυθεί το πρόβλημά μου. Θα υπάρχουν μέρες που θα μπορώ να είμαι στην προπόνηση της ομάδας κι άλλες όχι».

Όσο για τα ρεκόρ που κυνηγά η ομάδα του, τόνισε πως δεν τον απασχολούν. «Δεν με νοιάζει αν θα φτάσουμε τους 100 βαθμούς ή τα 120 γκολ. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά με στόχο τη νίκη. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά έτσι είναι. Οτιδήποτε άλλο μας αποπροσανατολίζει από το στόχο μας. Αυτό που μετρά είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα», είπε

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News