default-image

Σήμερα 19:30 Ξάνθη- ΟΦΗ

Αθλητισμός
Σήμερα 19:30 Ξάνθη- ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mε  την αναμέτρηση Ξάνθη- ΟΦΗ πέφτει σήμερα η αυλαία της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας του Ηρακλείου θα κάνει ο Γιάννης Πετράκης , ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.

Στα θετικά για την ομάδα του Ηρακλείου είναι  ο Παπάζογλου, που ακολούθησε την αποστολή όμως δεν μπορούν να υπολογίζονται οι τραυματίες Χαριτωνίδης, Μπούρμπος και Νύκταρης, οι τιμωρημένοι  Λαμπρόπουλος και Ζορμπάς, καθώς και ο... εξαφανισμένος Σίσιτς …

Αναλυτικά, η αποστολή του ΟΦΗ: Γουναρίδης, Αγριμάκης, Ζαχαράκης, Βαλεριάνος, Μονιάκης, Σαρ, Σόουζα, Κουρδάκης, Μπανούσης, Βερόν, Ιωαννίδης, Βιτώρος, Περογαμβράκης, Καπουράνης, Χατζηκοσμάς, Ροβίθης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου.

Χωρίς προβλήματα η Ξάνθη

Το 2012 έκλεισε με εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στον Άρη, όμως στην Ξάνθη επιθυμούν το 2013 να μπει με νίκη. Στα θετικά είναι το γεγονός πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και καταστρώνει τα πλάνα του κομπλέ.

Κανονικά στην αποστολή βρίσκονται και τα δύο νέα αποκτήματα κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, οι Σμιθ και Πρίττας, με τον Έλληνα τεχνικό να αναμένεται να τους χρησιμοποιήσει ανάλογα και με τη ροή του αγώνα.

Αναλυτικά, η αποστολή της Ξάνθης: Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Γούτας, Φλίσκας, Ντάνι, Βασιλακάκης, Σμιθ, Μαρσελίνιο, Μαρίν, Ονουάτσι, Μάνταλος, Μαρκόφσκι, Ράνος, Νάκας, Πλατέλλας, Πρίττας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News