Αθλητισμός

Γιαπλές: "Αφιερωμένη στον Στέργιο Κουφό"

Στον Στέργιος Κουφό αφιέρωσαν, όπως αναμενόταν, τη νίκη τους επί του ΚΑΟ Δράμας το προπονητικό τιμ και οι παίκτες του ΑΓΟΡ. Στη συνέντευξη Τύπου ο Θανάσης Γιαπλές, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά στη συνέχει επισήμανε:

"Αφιερώνουμε τη νίκη και την εμφάνισή μας στον Στέργιο. Ελπίζουμε να έρθει γρήγορα κοντά μας. Ο Στέργιος δεν είναι μόνο συνεργάτης αλλά και φίλος μας. Όσον αφορά το παιγνίδι, ήταν επικίνδυνο για δύο λόγους. Α) Παίζαμε με μία καλή ομάδα έχοντας έναν εξαιρετικό προπονητή και β) παίζαμε σε ιδιαίτερες συνθήκες ελλείψει του προπονητή μας. Έπρεπε να κερδίσουμε κι αυτό το "έπρεπε", μας προβλημάτισε. Συγκεντρωθήκαμε στην τακτική μας και βάλαμε ως προτεραιότητα τον εγωισμό μας.

Συνήθως στις επαρχιακές ομάδας και δει εδώ στο Ρέθυμνο, υπάρχει συνήθως ένα 5λεπτο - 7λεπτο που το γήπεδο «παίρνει την κατηφόρα» για τον αντίπαλο Εκεί χτίσαμε μια τεράστια διαφορά. Όσον αφορά το τέλος του παιγνιδιού και τη διαφορά που χάσαμε, είναι θέμα του κάθε παίκτη αν θέλει να χαλάσει την εικόνα του ή όχι. Τώρα ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιγνίδι που καθορίζει την πορεία μας, αυτό κόντρα στο Περιστέρι. Αν θέλουμε να ανεβάσουμε το επίπεδό μας τότε πρέπει να το κερδίσουμε".

"Μας λείπει ο Κουφός…"

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Άκης Καλλινικίδης, ο οποίος επισήμανε: "Καλή χρονιά σε όλους. Υγεία κι ένα χαρούμενο 2013 εύχομαι. Επίσης εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Δράμας. Αφιερώνουμε τη νίκη στο πιο σημαντικό κομμάτι της ομάδας, στον άνθρωπο που μας λείπει, στον Στέργιο Κουφό. Του ευχόμαστε να επιστρέψει δυνατός. Από τη στιγμή που λείπει κάποιος πρέπει βάλουμε το κάτι παραπάνω για να φτάσουμε στη νίκη. Εμείς ξεκινήσαμε με διάθεση αλλά στο γ' δεκάλεπτο βρήκαμε ρυθμό κι ήρθαν όλα ιδανικά. Ελπίζω να συνεχίσουμε ανεπηρέαστοι και ν επιτύχουμε στο σκοπό μας".

Σχόλια