default-image

Σούπερ ΠΑΟΚ, 1-4 τον Πανθρακικό

Ποδόσφαιρο
Σούπερ ΠΑΟΚ, 1-4 τον Πανθρακικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκε στο 2013 ο ΠΑΟΚ ο οποίος μπορεί να δυσκολεύτηκε ωστόσο, επικράτησε 4-1 του Πανθρακικού στη Θράκη διατηρώντας το απόλυτο στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Οι δύο ομάδες πρόσφεραν θέαμα στους περίπου 4.000 ποδοσφαιρόφιλους που βρέθηκαν στο γήπεδο με τους Θεσσαλονικείς να είναι αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος καθώς ο «δικέφαλος» του Βορρά επικράτησε 4-1 κάνοντας την ανατροπή.

Το ξεκίνημα ήταν πάρα πολύ καλό για τον ΠΑΟΚ καθώς στο 11' είχε τριπλή ευκαιρία με τους Φωτάκη, Βιβιάν και Σαλπιγγίδη όπου σε όλες τις περιπτώσεις ο Κουτσόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ.

Από τη στιγμή που δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της, η ομάδα του Γιώργου Δώνη βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 33' με αυτογκόλ του Κάτσε που έβαλε άτσαλα το πόδι του. Στο 39' ο Σαλπιγγίδης ξεπέρασε τον Κουτσόπουλο και ανατράπηκε με τον γκολκίπερ του Πανθρακικού να αποβάλλεται. Ο Αντίλοβιτς όμως, απέκρουσε την εκτέλεση του Σαλπιγγίδη διατηρώντας την ομάδα του στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη όμως, ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά και έφτασε σε τέσσερα τέρματα παίρνοντας τη μεγάλη νίκη, διατηρώντας ταυτόχρονα και την παράδοση καθώς και στις τρεις εξορμήσεις του στη Θράκη έχει φύγει με το τρίποντο.

Ο Λάζαρ στο 70' μετά από πολύ ωραία προσωπική ενέργεια με ωραίο πλασέ ισοφάρισε. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 76' ο Σαλπιγγίδης πήρε το αίμα του πίσω ολοκληρώνοντας την ανατροπή. Από εκεί και πέρα, όλα έγιναν πιο εύκολα με τον Γιάννου στο 87' μετά από εξαιρετική ασίστ του Κατσουράνη να κάνει το 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Σταφυλίδη που έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος (41' κόκκινη), Βαϊρουά (33' Μουνάφο), Καστσελάν, Λαδάκης (83' Κυβελίδης), Λουσέρο, Σαρακατσάνος, Μίνγκα (42' Αντίλοβιτς), Μπαϊκαρά, Χρήστου, Παπαδόπουλος, Σερφά

ΠΑΟΚ (Δώνης): Χακόμπο, Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Ρομπέρ (59' Κατσουράνης), Σαλπιγγίδης, Λίνο, Φωτάκης, Λόρενς (78' Γιάννου), Λάζαρ (83' Σταφυλίδης), Κάτσε, Βιβιάν

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News