default-image

Γκόγκιτς: Εδώ μέχρι την τελευταία στιγμή

Ποδόσφαιρο
Γκόγκιτς: Εδώ μέχρι την τελευταία στιγμή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σίνισα Γκόγκιτς έδειξε διατεθειμένος να περιμένει τις εξελίξεις στον Εργοτέλη και τα λόγια του στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών ήταν  χαρακτηριστικά και συγκινητικά:

"Δείχνει κάποια πράγματα το τι είμαι εδώ. Προσωπικά θα είμαι εδώ μέχρι την τελευταία στιγμή. Θα περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμα και θα δούμε μετά τι θα γίνει. Εύχομαι ο Δημήτρης να βρει λύση. Αυτή η ομάδα έχει πολλά παιδιά που μπορούν να φέρουν λεφτά στην ομάδα. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Εύχομαι να υπάρχουν θετικές ειδήσεις για να συνεχίσουμε. Πολλές φορές έχω πει για αυτά τα παιδιά πόσο περήφανος είμαι. Έδεσα με την ομάδα. Τους βλέπω σαν παιδιά μου και λόγω ηλικίας"...

Παράλληλα αναφέρθηκε στον κόσμο του Εργοτέλη που σήμερα αν και ήταν λίγος, ήταν συγκλονιστικός φωνάζοντας μέχρι το τελευταίο λεπτό: “Από την πρώτη μέρα έχω πει ότι ανεξάρτητα από το πόσο κόσμος είναι, οι καλές εμφανίσεις μπορούν να φέρουν και άλλο κόσμο στο γήπεδο. Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει γυρίσει στο γήπεδο και παρά τα προβλήματα, είναι δίπλα στα παιδιά και αξίζουν τα συγχαρητήρια. Σε όλο τον κόσμο αρέσει το καλό ποδόσφαιρο”.

Όπως είναι φυσιολογικό, το παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών πέρασε σε δεύτερη μοίρα με τον τεχνικό του Εργοτέλη να στέκεται στην προσωπικότητα των ποδοσφαιριστών του: “Εύχομαι το 2013 να φέρει λίγο περισσότερα χαμόγελα. Για το παιχνίδι δεν χρειάζεται να πω πολλά. Δείξαμε προσωπικότητα, ανεξάρτητα από το τι προβλήματα αντιμετωπίζουμε. Πάντα βγάζουμε έξω τα προβλήματα και σήμερα δείξαμε αυτό που πιστεύω: Την αξία τους. Ανεξάρτητα από το αν δεχτήκαμε γρήγορα γκολ, γυρίσαμε το παιχνίδι και ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Είμαι περήφανος για αυτά παιδιά και περιμένουμε όλα τα υπόλοιπα για να δούμε τι θα γίνει”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News