default-image

Πρώτος και καλύτερος με.... τεσσάρα ο Εργοτέλης!

Ποδόσφαιρο
Πρώτος και καλύτερος με.... τεσσάρα ο Εργοτέλης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάνοντας το καλύτερό του φετινό β' ημίχρονο ο Εργοτέλης νίκησε με 4-1 την Αναγέννηση Γιαννιτσών, αν και βρέθηκε να χάνει 0-1 στο α' μέρος αλλά το μεγάλο κέρδος για τους κιτρινόμαυρους είναι ότι πλέον βρίσκονται μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, ο Εργοτέλης ζεστάθηκε με αυτή τη νίκη, την οποία την χρειαζόταν πάρα πολύ μετά τις ραγδαίες εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο, μιας και η ομάδα χρειαζόταν ψυχολογική τόνωση. Δεν παύει όμως να υπάρχει αγωνία για το μέλλον.

Στην πρώτη φάση του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, με τον Χατζόγλου στο 10' να κάνει το 0-1. Ακολούθησαν αρκετές χαμένες για τον Εργοτέλη, κυρίως με τον Ζαχόρα, με το 0-1 να παραμένει ως το τέλος του α' ημιχρόνου. Ο έλεγχος του αγώνα πάντως ήταν υπέρ των γηπεδούχων και στο β' ημίχρονο όχι μόνο ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ αλλά το έφτασαν και σε υψηλά επίπεδα.

Στο 51' ο Πίτσος ισοφάρισε και το πανηγύρισε έξαλλα, καθώς σκόραρε μετά από έξι χρόνια! Γρήγορα ήρθε και το 2-1 με πανέμορφο σουτ του Μπουχαλάκη στο 56'. Ο Εργοτέλης στο τελευταίο 10λεπτο εδραίωσε τη νίκη του. Ο Χαντί στο 82' με ατομική ενέργεια έκανε το 3-1 και το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ζαχόρα.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σ. Γκόγκιτς): Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης, Σαρρής, Γεωργίου (40' λ.τ. Δασκαλάκης, 75' Κοζωρόνης), Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Γκαντιάγκα, Χαντί, Χρυσοφάκης (46' Ευαγγέλου), Ζαχόρα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Γ. Φοιρός): Λαμπάκης, Σερέτης, Καρπαθάκης, Χατζόγλου, Μπουτζίκος, Σπαθαράς, Τσιάμης (66' Χαρμάνας), Γιόγιος (75' Σιδηρόπουλος), Ντατίδης, Στεργίδης, Καρακάσογλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News