default-image

Λύτρωσε τον Άρη ο Αγκάνθο, 2-1 τον Πανιώνιο

Αθλητισμός
Λύτρωσε τον Άρη ο Αγκάνθο, 2-1 τον Πανιώνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άρης άφησε πίσω το κακό 2012 και μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις υποχρεώσεις τους στο δεύτερο γύρο, επικρατώντας 2-1 του Πανιωνίου.

Ο Άρης αγνοούσε τη νίκη για έξι αγωνιστικές, όμως αυτά αποτελούν ήδη ιστορία. Οι «κίτρινοι» αν και δυσκολεύτηκαν νίκησαν 2-1 τον Πανιώνιο, έφτασαν τους 16 βαθμούς και πήραν σπουδαία βαθμολογική ανάσα, αφήνοντας 4 πίσω τους την ΑΕΚ. Από την άλλη, οι Νεοσμυρνιώτες μπήκαν άσχημα στο 2013, όπως τέλειωσε και το 2012.

Του… βγήκαν του Λούκας Αλκαράθ οι εμπνεύσεις να ξεκινήσει βασικό τον Αγγελούδη, που πέτυχε το πρώτο τέρμα του Άρη, ενώ ο Αγκάνθο που πέρασε σαν αλλαγή χάρισε τη νίκη με το έκτο του τέρμα τη φετινή σεζόν. Είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ντούνης μετά από τραγική έξοδο του Βελλίδη.

Άρης (Λούκας Αλκαράθ): Βελλίδης, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Αγγελούδης (65' Τριανταφυλλάκος), Παπαστεριανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας (55' Αγκάνθο), Μαργαρίτης, Σουνάς (65' Οικονομόπουλος), Καραγιάννης, Κοέλιο.

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Τόσκας, Ρόκας, Ανδράλας, Γουνδουλάκης (83' Καμπάνταης), Σάμαρης, Ντούνης, Οκόγιε (69' Παναγιωτούδης), Κολοβός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News