Αθλητισμός

Σεϊταρίδης: "Να στηρίξουμε τον Μπουμσόνγκ"

Ο Μπουμσόνγκ αποδοκιμάστηκε έντονα από τους φίλους του Παναθηναϊκού μετά το αυτογκόλ που πέτυχε και χάρισε τη νίκη στο Λεβαδειακό στο χθεσινό παιχνίδι.

Σύμφωνα με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, ωστόσο, υπογράμμισε πως τόσο ο κόσμος όσο και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να στηρίξουν τον Γάλλο παίκτη, παρά τα λάθη που έκανε στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης:

Για το ματς με τον Λεβαδειακό:

"Τα αίτια είναι πολλά έχουν να κάνουν με αγωνιστικούς παράγοντες που έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο, αλλά και εξωαγωνιστικούς. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εκτός γηπέδου και πρέπει να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο. Πριν το γκολ που δεχτήκαμε παίξαμε καλά, κάναμε ευκαιρίες και πετύχαμε ένα γκολ, όμως μετά έγιναν λάθη. Αυτό γίνεται συχνά αυτή τη φορά το έκανε ο Μπουμσόνγκ, την άλλη φορά το είχα κάνει εγώ, όμως πρέπει να τον στηρίξουμε τόσο εμείς όσο και ο κόσμος.

Ο κόσμος έχει δίκιο γιατί δεν μπορεί να έρχονται ομάδες σαν τον Λεβαδειακό και να παίρνουν τη νίκη. Αυτά τα ματς τα παίρναμε με την φανέλα. Από την φυσούνα ερχόντουσαν και έχαναν. Για το καλό της ομάδας θα πρέπει να ανέβουμε, αν και για το αποψινό παιχνίδι πιστεύω πως δεν ήμασταν κακοί, αλλά άτυχοι. Πρέπει να στηρίξουμε τον συμπαίκτη μας γιατί είμαστε ομάδα".

Για τις αποδοκιμασίες σε Βύντρα, Σπυρόπουλο και Μπουμσόνγκ:

"Δεν αισθάνθηκα όμορφα. Καταλαβαίνω τον κόσμο που είναι πικραμένος και δεν έχει συνηθίσει να είναι σε αυτή την κατάσταση αλλά θα πρέπει να πω πως ο κάθε ποδοσφαιριστής δίνει τον καλύτερο εαυτό του και δεν του αρέσει να ακούει συνθήματα κατά συμπαίκτη του είτε αυτός λέγεται Βύντρα, εγώ και κάποιος άλλος. Συνολικές αποδοκιμασίες μπορώ να τις δεχθώ και θα ήθελα να μας βοηθάει περισσότερο".

Για το τι πρέπει να αλλάξει ενόψει της συνέχειας:

"Δεν μπορώ να αλλάξω κάτι εγώ, αυτό είναι μέλημα του προπονητή. Η ομάδα έχει δείξει πως έχει ποιότητα και έχει κάνει την διαφορά. Δεν γίνεται με Ολυμπιακό και Τότεναμ να κάνεις φανταστικά παιχνίδια και μετά να υπάρχει μια ομάδα φάντασμα".

Για το Κύπελλο:

"Είναι ο μοναδικός θεσμός που μας έχει μείνει και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό και να δώσουμε χαρά στον κόσμο είναι μόνο το Κύπελλο".

Σχόλια