default-image

Ήττα στην Τρίπολη για την ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Ήττα στην Τρίπολη για την ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόλις για μισή ώρα έκανε καλή εμφάνιση η ΑΕΚ, με τον Αστέρα Τρίπολης να παίρνει τη νίκη με 3-1, κάνοντας την ανατροπή.

Μία νέα αρχή ήθελε να κάνει η ΑΕΚ με τη νέα σεζόν. Μπορεί να έκανε κάποιες προσθήκες και στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης να έδειξε καλό πρόσωπο, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Η ήττα της με 3-1 από τον Αστέρα Τρίπολης τη φέρνει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση στην προσπάθειά της για την παραμονή, παραμένοντας στον πάτο της βαθμολογίας.

Πλέον η Ένωση χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια και παρά τις προσθήκες της, έδειξε πως θέλει μεγάλη βελτίωση για να μπορέσει να φτάσει στο στόχο της. Τα νέα πρόσωπα της έδωσαν ώθηση στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και αφού πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, στην πρώτη της φάση που δημιούργησε προηγήθηκε στο σκορ. Ο Γροντής εκτέλεσε το φάουλ με την μπάλα να… κολλάει στην περιοχή και τον Κουτρουμπή από κοντά να πετυχαίνει το παρθενικό του τέρμα στη Σούπερ Λιγκ.

Στο 32' ο Σάκης Τσιώλης έκανε την αλλαγή που ουσιαστικά έκρινε και την αναμέτρηση. Ο αρνητικός Καλαντζής αποχώρησε με τον Φραγκουλάκη να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 36' ο Περόνε βγήκε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ δίνοντας έτοιμο τέρμα στον Ντε Μπλάζις για το 1-1.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Έβαλντ Λίνεν ήταν κατώτερη των περιστάσεων και η ομάδα της Τρίπολης δεν άργησε να πάρει τα ηνία του αγώνα και τη νίκη ταυτόχρονα. Στο 65' μετά από υποψία ευκαιρίας για την ΑΕΚ, οι γηπεδούχοι έβγαλαν εντυπωσιακή αντεπίθεση με τον Ράγιος να είναι ο τελικός αποδέκτης όπου δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Κωνσταντόπουλο, κάνοντας το 2-1.

Το γκολ αυτό αποδιοργάνωσε εντελώς την Ένωση και πέντε λεπτά αργότερα, ήρθε και ένα τρίτο τέρμα για να τελειώσει οριστικά το παιχνίδι. Ο Περόνε βρέθηκε για ακόμα μία φορά στην πλάτη της άμυνας του «δικέφαλου» και με ωραίο σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 3-1 που διατήρησε την ομάδα της Τρίπολης στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Καστέλς, Φορμίκα, Αλβάρες, Ντε Μπλάσις, Ναβάρο, Ράγιος (92' Πιπίνης), Καλαντζής (32' Φραγκουλάκης), Περόνε (89' Έγκον).

ΑΕΚ (Έβαλντ Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Αρκούδας, Κουτρουμπής, Γιάγκο, Παπαδημητρίου, Μητρόπουλος, Ρίκκα (70' Γκερέιρο), Φέτσης (60' Κορδέρο), Φούντας, Γροντής (65' Σταματής), Πετρόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News