Αθλητισμός

Ανανέωσαν Μιχαήλ και Γιάκος

Παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα για τα επόμενα 2,5 χρόνια είναι και με τη βούλα οι Αλέξης Μιχαήλ και Ευριπίδης Γιάκος. Οι Ηπειρώτες ανακοίνωσαν αργά το βράδυ της Παρασκευής την συμφωνία με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Οι δύο ποδοσφαιριστές μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και δεν μπορούσαν να κρύψουν την ικανοποίησή τους για την εξέλιξη των πραγμάτων.

Αλέξης Μιχαήλ: Παρέμεινα  στην ομάδα για να συνεχίσω  κι εγώ αυτό που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι. Εύχομαι να βοηθήσω ώστε η φετινή χρονιά να είναι το εφαλτήριο  για την καθιέρωση του ΠΑΣ Γιάννινα στην superleague. Θέλω να ευχαριστήσω, τον πρόεδρο μας κο Χριστοβασίλη, τον προπονητή κο Χριστόπουλο, τον Γενικό αρχηγό κο Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και να υποσχεθώ στον κόσμο μας ότι θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό,  ώστε ο ΠΑΣ να πετύχει τους στόχους του.

Ευριπίδης Γιάκος: Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ανανέωση του συμβολαίου μου. Έμεινα στην ομάδα της πόλης μου και αυτό ήταν που πραγματικά  ήθελα. Ευχαριστώ  τον πρόεδρο μας κο Χριστοβασίλη, τον προπονητή κο Χριστόπουλο και  τον Γενικό αρχηγό κο Νιαρχάκο  που με εμπιστεύονται και πιστεύουν στις ικανότητές μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τους δικαιώσω.

Σχόλια