default-image

Τελειώνει ο Μπαλοτέλι από την Σίτι

Ποδόσφαιρο
Τελειώνει ο Μπαλοτέλι από την Σίτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι προσπάθησε να υποβαθμίσει το επεισόδιο που είχε με τον Μάριο Μπαλοτέλι το πρωί της περασμένης Πέμπτης, ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αγγλία οι άνθρωποι της Σίτι και ο Ιταλός τεχνικός είναι πλέον διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν.

«Δεν έγινε κανένας καυγάς», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μαντσίνι, σε μια προσπάθεια να ρίξει τους τόνους μετά το επεισόδιο που είχε με τον Μπαλοτέλι. Οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, ωστόσο ο Ιταλός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι δεν παραχωρείται και ότι θα του δώσει και... 100 ακόμα ευκαιρίες αν χρειαστεί.

Είναι έτσι όμως τα πράγματα; Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Μαντσίνι πλέον σηκώνει τα χέρια ψηλά! Κι αυτό γιατί φέτος δεν δείχνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο αυτά που έκανε πέρυσι, έχοντας πετύχει μόλις ένα γκολ και δείχνοντας ότι προκαλεί συνεχώς προβλήματα στην ομάδα. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Σίτιζενς είναι διατεθειμένοι να ακούσουν προτάσεις.

Η Μίλαν φέρεται να θέλει τον παίκτη δανεικό, ωστόσο η ομάδα του θέλει να τον πουλήσει και όχι να τον δανείσει! Το πιθανότερο πάντως είναι αν τελικά φύγει, αυτό να γίνει το καλοκαίρι, αν και τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News