default-image

Κίνηση... ματ με Χόλτμπι η Τότεναμ

Αθλητισμός
Κίνηση... ματ με Χόλτμπι η Τότεναμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τότεναμ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Λούις Χόλτμπι, με το σύλλογο του Λονδίνου να αποκαλύπτει την ένταξη του Γερμανού άσου στο ρόστερ της ομάδας, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο αρχηγός της εθνικής ελπίδων της Γερμανίας τα βρήκε σε όλα με την Τότεναμ και θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας, τον Ιούλιο του 2013.

Μάλιστα, το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση είναι τα ιατρικά τεστ, στα οποία ο Χόλτμπι θα υποβληθεί στο τέλος της σεζόν, αλλά και μέσα στον Ιανουάριο.

Ο Γερμανός άσος άρχισε την καριέρα του στην Αλεμάνια Άαχεν και ξεχώρισε γρήγορα, με αποτέλεσμα το ενδιαφέρον της Σάλκε και την απόκτησή του το 2009. Οι δανεισμοί του σε Μπόχουμ και Μάινζ του απέφεραν εμπειρία και παραστάσεις, με τον ίδιο να πραγματοποιεί αργότερα 75 εμφανίσεις με τη φανέλα της Σάλκε και να σκοράρει 11 φορές.

Λεπτομέρειες για το οικονομικό σκέλος δεν έχουν γίνει γνωστές, με την Τότεναμ να σημειώνει μια νίκη γοήτρου επί της Άρσεναλ, μιας και η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ -επίσης- ενδιαφέρονταν για τον Γερμανό άσο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News