Αθλητισμός

"Όχι" στον Φειζάλ από τον Παναθηναϊκό!

Σε οριστικό ναυάγιο οδεύουμε σχετικά με το ενδεχόμενο να μπει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο πρίγκιπας Φεϊζάλ, αφού το αίτημά του δεν έγινε δεκτό από τους διοικούντες του "τριφυλλιού".

Συγκεκριμένα, η προθεσμία να παρουσιάσει ο πρίγκιπας την επιταγή και να βάλει τα 28.000.000 ευρώ στην "πράσινη" ΠΑΕ έληγε σήμερα και η πλευρά του ζήτησε προθεσμία δυο ημερών...

Το αίτημα έγινε γνωστό σήμερα (Παρασκευή) λίγο μετά τις 11:00 και έμενε να δούμε αν θα γινόταν δεκτό από τους μετόχους του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα του κύριους Αλαφούζο, Βγενόπουλο και Πολέμη.

Η απάντηση που προέκυψε από το ΔΣ του "τριφυλλιού" ήταν αρνητική, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να συνεχιστεί αυτό το σήριαλ με το πρίγκιπα, που ουσιαστικά μόνο κακό κάνει στην ομάδα και την διασύρει.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ανέλυσε τις σκέψεις τους και έπειτα από διαβουλεύσεις με όλους τους μετόχους αποφασίστηκε να μην δοθεί άλλη διορία στην πλευρά του πρίγκιπα.

Από τον Παναθηναϊκό θεωρούν πως έδωσαν ευκαιρία στον Φεϊζάλ να αποδείξει πως πράγματι ενδιαφέρεται να αποκτήσει την ΠΑΕ, όμως τίποτα απ' όσα έλεγε δεν έκανε πράξη και δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό το "γαϊτανάκι".

Τις επόμενες ώρες μάλιστα, αναμένεται να βγει ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση του ΔΣ της ΠΑΕ, που θα ρίχνει πυρά κατά του Σαουδάραβα και θα προαναγγείλει ακόμη και αγωγές.

Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει πλέον περίπτωση να μπει ο Πρίγκιπας στον Παναθηναϊκό και αυτό το σήριαλ που κράτησε τόσους μήνες έφτασε προς το τέλος του.

Σχόλια