Αθλητισμός

Δομάζος: "Δεν κάνει πίσω ο πρίγκιπας"

Σίγουρος για την έλευση Φειζάλ στον Παναθηναϊκό ο Μίμης Δομάζος και το δήλωσε σε αθηναϊκό ραδιοφωνικό σταθμό...

«Τα εμβάσματα θέλουν δύο μέρες για να μεταβιβαστούν. Εγώ δε νομίζω πως αυτή η πρόταση θα τελειώσει. Στο τέλος ο Παναθηναϊκός θα βρει το δρόμο του. Ο πρίγκιπας δε θα κάνει πίσω. Αν δεν τελειώσουν τα πάντα δεν μπορώ να πω περισσότερα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Είπε ακόμα πως μπορεί να δοθεί κάποια ευκαιρία για να τελειώσει αισίως το θέμα:

«Σίγουρα θα γίνει κάτι καλό για τον Παναθηναϊκό. Εγώ θέλω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό αλλά κάποιοι άλλοι δεν επιθυμούν να το κάνουν αυτό. Στις 13:00 θα πάμε στο συμβούλιο και θα δούμε τι θα γίνει. Μπορεί να δοθεί ακόμα μια ευκαιρία για να τελειώσει το θέμα αυτό. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τους 16 που έχουν θέση στο νέο Δ.Σ.

Εκεί όπου πάει ο Παναθηναϊκός θα έχει μεγάλα προβλήματα στην πορεία αν δεν γίνει του πρίγκιπα. Ντρέπομαι που ο Παναθηναϊκός είναι τόσο πίσω από τον Ολυμπιακό. Ποτέ στην ιστορία δεν ήταν 20 βαθμούς πίσω από την κορυφή και από τον πρώτο μήνα να είναι εκτός πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος. Δυστυχώς δεν πάνε καλά τα πράγματα. Ο κ. Αλαφούζος προσπαθεί αλλά δεν μπορεί μόνος του και πρέπει να τον βοηθήσουν. Διαβάζω τα λεφτά που δίνονται για μεταγραφές και τι μεταγραφές πρόκειται να γίνουν και νομίζω πως κοροϊδεύουν τον κόσμο».

Σχόλια