Αθλητισμός

Κρίσιμο το... ποδαρικό για ΟΦΗ και "Ηράκλειο"

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΟΦΗ και του «Ηράκλειο» ενόψει των κρίσιμων αγώνων που έχουν αύριο Σάββατο κόντρα στη Νίκη Βόλου και τον Αρκαδικό αντίστοιχα. Και οι δύο αγωνίζονται στην έδρα τους στις 5 μ.μ. και θέλουν πάση θυσία τη νίκη.

Ειδικά για τον ΟΦΗ δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, καθώς μία πιθανή νέα ήττα και μάλιστα από την επίσης ουραγό Νίκη Βόλου θα βάλει ουσιαστικά «ταφόπλακα» στα όνειρα της παραμονής.

Ο Φώτης Τακιανός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μύρου Παπαδάκη (έχει υποβληθεί σε αρθροσκόπηση), αλλά θα έχει στη διάθεσή του τον Μάριο Ματαλόν, ο οποίος - έστω και με μία προπόνηση - θα συμπεριληφθεί στη 12άδα και αναμένεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής. Ο Ματαλόν έρχεται σήμερα στο Ηράκλειο, θα προπονηθεί το απόγευμα και θα παίξει όσο αντέχει στο ματς με τη Νίκη Βόλου.

Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία του από την άλλη πλευρά το «Ηράκλειο», το οποίο υποδέχεται τον ισόβαθμό του Αρκαδικό στο Λίντο με στόχο να κάνει τέσσερις τις νίκες του και να συνεχίσει να βαδίζει στο σωστό δρόμο για την παραμονή. Ο Μάριος Σακελλαράκης συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο χέρι του, αλλά δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στο αυριανό ματς.

Στο παιχνίδι «Ηράκλειο»-Αρκαδικός διαιτητές θα είναι οι κ. Καλδίρης, Τσώνος Β., Ντάβαρης (κομισάριος ο κ. Γιαννακουδάκης) και στον αγώνα ΟΦΗ-Νίκη Βόλου οι κ. Μαγκλογιάννης, Θωμόπουλος, Παυλόπουλος (κομισάριος ο κ. Τζωρτζάκης).

Από τους διαιτητές του ΣΥΔΚΑΚ ορίστηκαν οι εξής: Α2 ανδρών: Ο Κατραχούρας στο παιχνίδιΛαύριο-Κόροιβος Αμαλιάδας.  Β' ανδρών: Ο Μακρής στο Χαλκίδα-Ψυχικό.

Στα εξωαγωνιστικά, τώρα, τόσο ο ΟΦΗ όσο και το «Ηράκλειο» έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους προχθές, με το φλουρί να πέφτει στους προπονητές. Ο Φώτης Τακιανός και ο Βασίλης Ράλλης ήταν οι τυχεροί...

Σχόλια