default-image

Μπέλιτς: "Δε θα κλάψω που φεύγω…"

Ποδόσφαιρο
Μπέλιτς: "Δε θα κλάψω που φεύγω…"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί να απογοητεύτηκε από την απομάκρυνσή του απ' τον Ατρόμητο, αλλά ο  Νίκολα Μπέλιτς δε φαίνεται να τα… βάφει και μαύρα.

Υπό τις οδηγίες του Ντούσαν Μπάγεβιτς ο Μπέλιτς πήρε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο με την απομάκρυνση του έμπειρου τεχνικού έχασε το στήριγμά του και η ΠΑΕ αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας τους.

Ο Μπέλιτς τόνισε πως δεν θα κλάψει επειδή δεν τον θέλουν, ωστόσο πρόσθεσε πως δεν είναι αχάριστος γιατί... έφαγε ψωμί στην ομάδα του Περιστερίου.

"Δεν θα κλάψω για αυτή την εξέλιξη. Δεν είμαι θλιμμένος. Έχω ψηλά το κεφάλι γιατί τα έδινα όλα και προσπαθούσα για το καλύτερο. Η ζωή συνεχίζεται. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Σέβομαι την απόφαση, γιατί έφαγα ψωμί στον Ατρόμητο και δεν είμαι αχάριστος. Δεν πιστεύω πως ήταν απόφαση του προπονητή, αλλά αυτό δεν έχει και μεγάλη σημασία", τόνισε στο atromitistas.gr και πρόσθεσε.

"Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους οπαδούς που με στήριξαν και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς που μου έδωσε την ευκαιρία. Ξέρω την ποιότητα μου, έχω αρκετές συμμετοχές φέτος και νιώθω σε πολύ καλή κατάσταση. Έχω επαφές με κάποιες ομάδες, σε διερευνητικό επίπεδο βέβαια και αν κάποια από τις προτάσεις με καλύπτει θα την αποδεχτώ. Σε αντίθετη περίπτωση θα φύγω στο τέλος της σεζόν".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News