Αθλητισμός

Θέλουν να κρατήσουν τον Πλατανιά ψηλά

Την πρώτη του προπόνηση με τον Πλατανιά έκανε σήμερα Πέμπτη ο Αμπντούλ Αζίζ Τέτε, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων.

Επίσης, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Βιτάλι Ζάλουντοκ, ενώ θεραπεία έκαναν ο Γκαστόν Γκονζάλες και ο Άλκης Δημήτρης.

Πριν από την προπόνηση, εντωμεταξύ, πραγματοποιήθηκε αγιασμός, παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού και του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, του γενικού αρχηγού κ. Δημήτρη Μαθιουλάκη και του υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων της Π.Α.Ε. Πλατανιάς κ. Λάμπρου Μαλτέζου.

Οι παίκτες του Πλατανιά θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τη χρονιά κάτι που επισήμαναν και οι Λόρενς Ντόε και Θωμάς Ναζλίδης επισημαίνοντας ότι "δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα". Μάλιστα έθεσαν ως στόχο: "Να κρατήσουμε ψηλά τον Πλατανιά στην βαθμολογία".

Πριν την έναρξη της προπόνησης της Πέμπτης ο Λόρενς Ντόε δήλωσε τα εξής: "Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ό,τι έγινε πέρυσι, έγινε. Είναι ένας νέος χρόνος και περιμένουμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα, να κρατήσουμε ψηλά τον Πλατανιά. Όσο για μένα, είμαι χαρούμενος. Το νέο χρόνο να κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε. Χρειάζεται να συγκεντρωθούμε για το πρώτο ματς της χρονιάς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, να πάρουμε το τρίποντο".

Από την πλευρά του ο Θωμάς Ναζλίδης επισήμανε: "Να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, να έχει υγεία σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς και να είναι χαρούμενος. Πιστεύω ότι η ομάδα πήγε καλά, αν αναλογιστούμε ότι ήταν η πρώτη χρονιά στη Super League. Βέβαια δεν υπάρχει περίπτωση να εφησυχαστούμε σε αυτό και πρέπει να συνεχίσουμε αναλόγως και να πάμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται.

Για τον Πλατανιά δεν υπάρχει κανένα παιχνίδι εύκολο. Παίζουμε στο γήπεδό μας, θα μπούμε να τα δώσουμε όλα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τον ΠΑΣ Γιάννενα. Μπορεί να είναι φορμαρισμένος, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Δουλέψαμε στις γιορτές και πιστεύουμε στη νίκη".

Σχόλια