Αθλητισμός

Προσφέρουν 15 εκατομμύρια στον Κριστιάνο

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει δηλώσει κατά καιρούς ότι δεν είναι ικανοποιημένος στη Ρεάλ, ωστόσο, οι Μαδριλένοι φαίνεται να δίνουν το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο προκειμένου να τον κρατήσουν στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Συμφωνά με την Marca, οι «Μαδριλένοι» σκοπεύουν να κάνουν τον CR7 τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία της «Βασίλισσας» προσφέροντας του συμβόλαιο μακράς διάρκειας με τις αποδοχές του Πορτογάλου να φτάνουν τα 15 εκατομμύρια το χρόνο.

Το σίριαλ της παραμονής του Ρονάλντο λοιπόν συνεχίζεται με τον ίδιο να δηλώνει πρόσφατα πως δεν είναι λυπημένος πλέον και το συμβόλαιο του δεν είναι σημαντικό θέμα αλλά παράλληλα να εκκρεμεί το αίτημα του προς την διοίκηση να πάρει πίσω το 50% των χρημάτων που λάμβανε από τα διαφημιστικά τα όποια βάσει νομοθεσίας πήγαιναν στην ομάδα της Μαδρίτης.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ θέλει να ικανοποιήσει το αίτημα του «έμμεσα» προσφέροντας του το καινούργιο συμβόλαιο των 15 εκατομμυρίων.

Σκοπός του Πέρεθ είναι πάση θυσία να κρατήσει τον Ρονάλντο στην Ισπανία μιας και θεωρεί ότι κάνει καλό εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι και στο γενικότερο προφίλ του συλλόγου. Επιπλέον, φέτος είναι οι εκλογές για την προεδρία της Ρεάλ και ο Πέρεθ ξέρει ότι αν φύγει ο σταρ της ομάδας θα ήταν είναι βαρύ χτύπημα για την υποψηφιότητα του.

Για να μπορέσουν όμως να καλυφθούν οι ετήσιες αποδοχές του διεθνούς Πορτογάλου πολύ πιθανό είναι να χρειαστεί ο Κακά να «θυσιαστεί» σαν άλλη...Ιφιγένεια μιας και δεν υπολογίζεται στις πρώτες επιλογές του Μουρίνιο.

Σχόλια