Αθλητισμός

Παραδόθηκε η λίστα με τα 16 μέλη του Δ.Σ.

Προχωρούν οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Σαουδάραβα πρίγκιπα Φεϊζάλ.

Το απόγευμα της Πέμπτης (03/01), όπως ανακοίνωσαν οι «πράσινοι», έγινε συνάντηση των δικηγόρων του «τριφυλλιού» με τους αντίστοιχους του Σαουδάραβα πρίγκιπα και συμφωνήθηκαν κάποιες λεπτομέρειες, ενώ έγινε η παράδοση της σχετικής λίστας με τα 16 ονόματα που θα απαρτίζουν το νέο ΔΣ της ΠΑΕ όταν τελειώσει η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Φεϊζάλ, μέσω της κάλυψης της ΑΜΚ των 28 εκατ. ευρώ!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα το ραντεβού μεταξύ των δικηγόρων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και της πλευράς του υποψήφιου επενδυτή κατά τη διάρκεια του οποίου μεταξύ άλλων παραδόθηκε η λίστα με τα ονόματα των 16 μελών που θα απαρτίσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ μόλις ολοκληρωθεί η κάλυψη του ποσού των € 28 εκατομμυρίων. Στο ραντεβού συζητήθηκαν και όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες εν όψει της αυριανής καθορισμένης συνάντησης για την ολοκλήρωση της διαδικασίας».

Σχόλια