default-image

Δικαίωση για την Προοδευτική

Ποδόσφαιρο
Δικαίωση για την Προοδευτική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2013 για την Προοδευτική, η οποία δικαιώθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League και Football League 2 και κέρδισε το ματς στα χαρτιά με αντίπαλο την Καλαμάτα.

Το παιχνίδι είχε διεξαχθεί την 3η αγωνιστική για τον 1ο όμιλο και η Καλαμάτα είχε κερδίσει με 1-0 στο γήπεδο του Κορυδαλλού. Η Προοδευτική έκανε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή παίκτη και έγινε δεκτή.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής:

"Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ- FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Δέχθηκε την ένσταση του ΤΑΠ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ κατά του ΤΑΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.  Κατακύρωσε τον αγώνα υπέρ της ανυπαίτιας ομάδας ΤΑΠ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ με τέρματα 3-0. Επέβαλε στο ΤΑΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑ  την χρηματική ποινή των πέντε (5.000) ευρώ. Διέταξε την επιστροφή  του καταβληθέντος παραβόλου στο ΤΑΠ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (ένσταση αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή για τον αγώνα της 11-11-2012 με ΤΑΠ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ).

Επέβαλε στην ομάδα ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΝΕΩΝ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των πεντακοσίων (500) ευρώ και στον Δ. ΚΑΣΣΟ(προπονητής) τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού προστίμου των πεντακοσίων(500) ευρώ και β. της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους επί ένα (1) μήνα (αγώνας της 1-12-2012 με ΓΛΥΦΑΔΑ ΝΕΩΝ).

Απήλλαξε την ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 και τον Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΟ (εκπρόσωπος) από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 04-11-2012 με ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ)".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News