Αθλητισμός

Κουφός: "Ευχαριστώ όλους όσους μου στάθηκαν"

Μέσα από το επίσημο σάιτ του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ) ο Στέργιος Κουφός ευχαρίστησε όλους όσους του συμπαραστάθηκαν στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Αναλυτικά η δήλωση του κόουτς Στέργιου Κουφού:

"Με την ευκαιρία της εξόδου μου από το νοσοκομείο, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους εκείνους τους θεσμικούς (ΕΣΑΚΕ, ΣΕΠΚ, ΠΣΑΚ) και μη παράγοντες, τους επωνύμους και ανωνύμους ανθρώπους είτε προέρχονται από την μεγάλη αθλητική οικογένεια είτε είναι απλοί αλλά πολύτιμοι φίλοι, για τη μεγάλη και συγκινητική συμπαράστασή τους, στις πραγματικά δύσκολες στιγμές που πέρασα. Πήρα μεγάλη δύναμη βλέποντας πόσους πολλούς φίλους έχω και δεν τους γνώριζα. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εκείνους που με συμπεριέλαβαν στη προσευχή τους ακόμα κι αν δεν με γνωρίζουν προσωπικά. Πήρα τόσο μεγάλη δόση προσευχής και αγάπης που όλα έγιναν απλά.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την αθλητική μου οικογένεια του ΑΓΟΡ, τους πολιτικούς παράγοντες της πόλης του Ρέθυμνου όπως η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, τον Μητροπολίτη Ρεθύμνου Ευγένιο, καθώς και τον διακεκριμένο πολίτη της πόλεώς μας και αγαπητό φίλο κύριο Γιάννη Γενεράλη, για την πολυποίκιλη συμπαράστασή τους.

Εύχομαι η ανάρρωση μου να είναι τέτοια ώστε να βρίσκομαι σύντομα και ενεργά κοντά στην αγαπημένη μου ομάδα τον Α.Γ.Ο.Ρ.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ".

Σχόλια