default-image

Ανοιχτά μέτωπα με Λαμπρόπουλο και Σίσιτς

Ποδόσφαιρο
Ανοιχτά μέτωπα με Λαμπρόπουλο και Σίσιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Πετράκης έπιασε χτες δουλειά στον ΟΦΗ. Είναι δεδομένο ότι θα αναζητήσει ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση της ομάδας αλλά είναι δεδομένο επίσης ότι τον ίδιο και τη διοίκηση θα απασχολήσουν τα ανοιχτά εσωτερικά μέτωπα, καθώς δύο βασικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσουν με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ο ένας είναι ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος και ο άλλος ο Μίρνες Σίσιτς. Για τον Λαμπρόπουλο έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ πρόταση από την αγγλική Πίτερμπρο, ομάδα που αγωνίζεται στην Championship και μάλιστα η πρόταση έχει ύψος 100.000 ευρώ για να αγοράσει τον παίκτη από τον ΟΦΗ. Παράλληλα έχει δείξει ενδιαφέρον και η Σουόνσι από την Premier League.

Όπως είναι λογικό, οι 100.000 ευρώ είναι ένα ποσό που δύσκολα θα αρνηθούν από την ΠΑΕ ΟΦΗ, με δεδομένη και τη δύσκολη οικονομική κατάσταση του συλλόγου. Ωστόσο, το πότε θα «κλείσει» ο Έλληνας μέσος στην Πίτερμπρο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, αλλά είναι σίγουρο πως πολύ σύντομα αναμένονται εξελίξεις, αφού ήδη βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο.

Όσον αφορά τον Μίρνες Σίσιτς, δεν έδωσε το «παρών» στη χτεσινή προπόνηση, καθώς έληγε η άδεια που είχε πάρει για να περάσει τις μέρες των εορτών στην πατρίδα του. Σύμφωνα με τον ΟΦΗ, υπήρξε επικοινωνία με τον Σίσιτς και δεν ήρθε λόγω καθυστέρησης της πτήσης του από την Αθήνα. Οι πληροφορίες λένε πάντως ότι υπάρχει θέμα με τον Σλοβένο και το μέλλον του στον ΟΦΗ είναι αβέβαιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News