Αθλητισμός

Ανακοίνωση από τον Ερασιτέχνη

Πριν λίγα λεπτά εκδόθηκε μια ακόμη ανακοίνωση που αφορά στον Εργοτέλη. Πρόκειται για ανακοίνωση από τον Ερασιτέχνη. Αναλυτικά αναφέρει:

"Σήμερα 2 Ιανουαρίου συνεδρίασε εκτάκτως το ΔΣ του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ προκειμένου να αξιολογήσει τις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν το σωματείο μας.
Κατ’ αρχήν ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους, με υγεία κι ευτυχία.
Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας σε ολόκληρη την εργοτελίτικη οικογένεια που σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές του σωματείου συμπαρίσταται.
Συγκεκριμένα στους παίκτες, στους προπονητές και στους εργαζόμενους της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ για την κατανόηση, την εμπιστοσύνη και την προσπάθεια που καθημερινά καταβάλουν.
Επίσης σε όλους τους εργαζόμενους στον ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ που με αυταπάρνηση συνεχίζουν την εξαιρετική δουλειά.
Θερμές ευχαριστίες επίσης οφείλουμε σε όλους τους παράγοντες και τους φίλους του σωματείου που ανταποκρίθηκαν με τις πράξεις και τα λόγια τους.
ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως βοηθούν στη βέλτιστη εξέλιξη της παρούσας συγκυρίας.
Διαπιστώνουμε έντονες ενέργειες εξεύρεσης λύσης από τον μεγαλομέτοχο Δ. Παπουτσάκη και σε αυτή του την προσπάθεια είμαστε αυτονόητα δίπλα του. Επίσης διαπιστώνουμε και χαιρετίζουμε την έμπρακτη συμπαράσταση διακεκριμένων παραγόντων και φίλων του σωματείου μας.
Tο ΔΣ του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ έχοντας υπόψη του ΟΛΑ τα έως τώρα δεδομένα, δηλώνει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι σε κάθε περίπτωση θα διαφυλαχθούν οι ιδέες, οι αξίες και τα συμφέροντα του σωματείου μας.

Το Δ.Σ του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ"

Σχόλια